Demi Rutten
Demi Rutten Life 17 jun 2021
Leestijd: 1 minuut

Be our guest: er komt een prequel-serie van Beauty And The Beast- en dit weten we er al over

Disney weet niet van ophouden en verwend ons steeds met nieuwe live action films en series. Cruella draait op dit moment in de bioscoop, en Disney maakt nu bekend met een nieuwe live action serie te komen, en het is een prequel van Beauty And The Beast. Wij vertellen je wat we al weten over deze serie.

Voor de fans van Gaston is dit héél goed nieuws.

Er komt een prequel-serie van Beauty And The Beast

Is Beauty And The Beast jouw favoriete Disneyfilm? Dan hebben we goed nieuws. Disney+ komt namelijk met een prequel-serie van de bekende Disneyfilm, die geheel in het teken staat van Gaston. Hoe leuk?!? We vertellen je wat we al weten over de serie.

Verhaal

De serie zal dus gaan over Gaston en zijn compagnon LeFou, en hoe zij in hemelsnaam ooit vrienden zijn geworden. Ook zal in de serie te zien zijn hoe het beest vervloekt is door een tovenares, waarmee natuurlijk het Beauty And The Beast-verhaal begon.

Cast

Luke Evans en Josh Gad, de acteurs die Gaston en LeFou speelde in de live action film uit 2017, zullen ook in de prequel-serie terugkeren en de rollen op zich nemen. De kans dat Emma Watson in de serie als Belle zal verschijnen, is klein. Het verhaal speelt zich namelijk af voor het verhaal van Beauty And The Beast, en toen was Belle natuurlijk nog niet in the picture.

Trailer en releasedatum

Helaas is er nog niet bekend wanneer de serie te zien zal zijn. Wel zal hij verschijnen op Disney+, en dat zal op zijn vroegst in 2022 zijn. Een trailer is er dus ook nog niet, en over de opnames is nog niks bekend. We houden je dus op de hoogte.

Lees ook: Yes! Er komt een vervolg op de Disney film Cruella