Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 17 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Jezelf als Disneyfiguur zien? Probeer deze filters eens uit op social media!

Je hoeft TikTok maar te openen en je komt overal die ene filter tegen waarin de gebruiker verandert in een Pixarfiguur. Dat wil jij ook. Snappen we. Daarom hebben we 5 filters onder elkaar gezet die je op social media kan gebruiken.

Jezelf in een Disneyfiguur veranderen is nog nooit zo simpel geweest!

Filter die je verandert in een Disneyfiguur

Snapchat, Instagram en TikTok staan al tijden bekend om populaire filters die je uiterlijk doen laten veranderen. Van grappige filters tot de meer shocking resultaten (omdat je zo gladgestreken wordt dat je er niet eens meer op lijkt).

De nieuwste trend op het gebied van filters is toch wel onze favoriet. Jezelf omtoveren tot een Disneyfiguur. Ideaal voor iedereen die zich wel eens heeft afgevraagd hoe dat eruitziet. Wij zetten 5 filters onder elkaar die je op Snapchat, Instagram of TikTok kan gebruiken.

1. Snapchat: Cartoon 3D Style Lens

De filter die je these days heel veel ziet op onder andere TikTok, is eentje van Snapchat. Hij heet ‘Cartoon 3D Style Lens’ en als-ie niet staat bij je andere filters, kan je hem opzoeken. Dat doe je door helemaal naar links te swipen tot je een zoek-icoontje ziet.

Ook leuk: bij dit filter kan je twee opties krijgen. Tik op het scherm om te allebei te bekijken.

Disneyfiguur filter social media

2. Snapchat: Cartoon Face

Een ander filter op Snapchat die je niet alleen voor jezelf, maar ook voor je huisdieren kan gebruiken, is ‘Cartoon Face’. Dit filter verandert ogen en wenkbrauwen in een versie die een Disneyfiguur typeert.

3. Instagram: Cute Cartoon by @paigepiskin

Als je op zoek bent naar leuke filters, zijn de filters van @paigepiskin op Instagram je go-to. Daar vind je ook eentje waardoor je verandert in een Disneyfiguur, hij heet ‘Cute Cartoon’.

Disneyfiguur filter social media

4. Instagram: Princess Jasmine by @elya.boz

Benieuwd hoe je er als Princess Jasmine uit Aladdin uit zou zien? Ook daar bestaat een filter voor! Hij is gemaakt door @elya.boz en heet – hoe toepasselijk – Princess Jasmine.

5. TikTok: Animate Me

Hoewel je dus veel Snapchat-filters op TikTok voorbij ziet komen (eerst op Snapchat filmen, opslaan en op de andere app plaatsen), bestaat op de populaire app zelf ook een filter waardoor je in een Disneyfiguur verandert.

Het is het ‘Animate Me’-effect. Even opzoeken in het zoekbalkje bij de filters en je kan hem zelf uitproberen!