Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 1 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Via Funda koop je een huis met zwembad in Spanje voor minder dan 2 ton

Ben je geboren in Nederland? En woon je er ook? Dat heeft heel veel voordelen, alles is hier relatief goed geregeld en het is ook nog eens hartstikke veilig. Het enige wat niet goed geregeld is.. is het weer. Hoe los je dat op? Nou, je zou kunnen emigreren bijvoorbeeld. Op Funda kan je gewoon huisjes in Spanje scoren en die zijn ook nog eens zéér goedkoop.

Via Funda een huis in Spanje kopen

Wonen in Spanje? Voor velen een droom. Mooi weer, lekker eten, langzaam leven.. klinkt ons als muziek in de oren. Toch moet je ook rekening houden met cultuurverschillen, ander soort verzekeringen, taalbarrières en noem het maar op. Maar als dat je niks boeit; verhuis dan asjeblieft naar Spanje. Daar heb je namelijk voor nog geen drie ton (!!) een prachtig huisje met zwembad.

“Deze prachtige appartementen zijn ontworpen met oog voor detail en bieden alle comfort die je je maar kunt wensen. Elk appartement beschikt over 2 of 3 ruime slaapkamers en 2 moderne badkamers (de genoemde prijs is een vanaf-prijs omdat de woningen verschillen in aantal kamers en perceelgrootte), waardoor er voldoende ruimte is voor jou en je gezin,” luidt het intro van de advertentie. “De open en lichte woonkamer is perfect om te ontspannen en te genieten van goede tijden met vrienden en familie. En als bonus heb je directe toegang tot een groot terras bij het zwembad, waar je kunt zonnebaden, ontspannen of heerlijk kunt barbecueën.”

Bekijk dit prachtige Spaanse stulpje hier. Vraagprijs? €194.900 k.k.

Waar woon je dan?

Nou, je huisje staat in Pilar de la Horadada. Vlakbij ‘t strand en lekker onderin Spanje dus warme temperaturen gegarandeerd.

Amor amor

Ben je nog alleen maar zoek je wel graag de liefde van je leven? Nou, in Spanje lopen er heel wat knappe mannen rond. Misschien kan je ook zó verhuizen, scheelt toch weer. Of jullie schaffen samen zo’n mooi huisje aan, da’s ook handig. Waarom jij met zo’n lekkere spanjaard wilt daten? Wij zetten een aantal redenen voor je op een rij.

Dit kost een overnachting in de prachtige Spaanse B&B van Debbie