Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 26 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Wil je hebben: op Funda staat nu een huis te koop mét snackmuur

In Brabant is vaak alles een stuk gezelliger, zo ook in de huizen. Dat blijkt, want vlakbij Tilburg staat er nu een huis te koop inclusief snackmuur. Ja, daar worden wij toch wel een beetje jaloers van. We love snacks.

Op Funda staat nu een huis te koop mét snackmuur

Natuurlijk, gezond eten is goed voor je. Maar hoe lekker is een frikandelletje of kroketje op z’n tijd? Als je een snackmuur hebt in eigen huis wordt dat ‘op z’n tijd’ waarschijnlijk dagelijks, maar het is wel een heel leuk aspect.

Verder is het stulpje nog niet zo heel oud, bouwjaar staat op 2016. Een moderne villa dus, mét snackliefhebbers als ex-eigenaren. Het huis heeft 4 slaapkamers en 2 badkamers en heeft een perceel van 1.525 m². En dat alles staat te koop voor.. € 1.365.000. Tsja, je moet dus wel even diep in de buidel tasten voor deze droomwoning, maar dan heb je ook wat. Nu maar hopen dat de nieuwe eigenaar net zo’n snackfan is en dat deze muur niet gesloopt wordt.

Waarom mensen die een frikandel speciaal bestellen in de snackbar gelukkiger zijn

Als je naar de snackbar gaat ben jij al lang voorbereid op wat je gaat bestellen. Het frietje (of patat voor de mensen van boven de rivieren) varieert van een dubbele mayo tot friet pindasaus. Dat kan je in principe gestolen worden want het is jouw allemaal te doen om dé ultieme snack: frikandel speciaal.

Jij begrijpt er niks van dat mensen in de rij staan voor een kroket (of nog erger een groentekroket). Nee, nee, jou niet gezien. Jij gaat forever voor de frikandel, en da’s maar goed ook. Het maakt jou een gelukkiger mens.

Kies jij altijd maar weer voor de fameuze en overheerlijke frikandel speciaal? Dan win je wel in het leven. Maarehhhh.. Waarom? Dat vertellen we je graag. Graag gedaan.

5 dingen die je kunt doen waardoor mensen jou een stuk aantrekkelijker gaan vinden