Gina Koninkx
Gina Koninkx Food 9 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Waarom mensen die altijd een frikandel speciaal kiezen in de snackbar gelukkiger zijn in het leven

Als je naar de snackbar gaat ben jij al lang voorbereid op wat je gaat bestellen. Het frietje (of patat voor de mensen van boven de rivieren) varieert van een dubbele mayo tot friet pindasaus. Dat kan je in principe gestolen worden want het is jouw allemaal te doen om dé ultieme snack: frikandel speciaal.

Kies jij altijd maar weer voor de fameuze frikandel speciaal? Dan win je wel in het leven.

Frikandel speciaal in de snackbar? Dan ben je gelukkiger

Jij begrijpt er niks van dat mensen in de rij staan voor een kroket (of nog erger een groentekroket). Nee, nee, jou niet gezien. Jij gaat forever voor de frikandel, en da’s maar goed ook. Het maakt jou een gelukkiger mens. Waarom? Heel simpel, lees het zelf maar.

1. Je bent geen twijfelkont

En het is heerlijk als je niet bij elke keuze die je in het leven moet maken hoeft te dubben. Jij weet wat je wil en dat scheelt een hoop gedoe in het leven.

2. Je bent erg loyaal

Voor geen snack zou jij de frikandel speciaal verraden, wat betekent dat jij ontzettend loyaal bent. Als je zelfs je snack in de snackbar niet verraadt. Dat staat garant voor bijzonder veel hechte vriendschappen en relaties die ontzettend hecht zijn.

3. Je bestelling is sneller klaar

Omdat jij niet zo lang hoeft te twijfelen over de snack die je wilt, wordt je bestelling ook een stuk sneller genoteerd én bereid. En komen we niet allemaal bij de snackbar om zo snel mogelijk mét bestelling de deur uit te lopen? Ultiem geluk.

4. Je bent zelf ook speciaal

Want waarom zou je anders voor zo’n synoniem kiezen in de snackbar? Voor jou geen simpele dingen in het leven maar altijd nét dat beetje extra. En zeg nou zelf, daar word je toch ontzettend gelukkig van?

5 redenen waarom je gelukkiger wordt van een frikandel speciaal dan een relatie