Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 9 feb 2023
Leestijd: 3 minuten

Dit zijn de beste Twitter-reacties op seizoen 8 van Married At First Sight Nederland

De huwelijksreizen van de meeste koppels uit Married At First Sight zitten er alweer bijna op. Een goed moment om eens terug te kijken naar wat er allemaal gebeurd is. Het achtste seizoen van Mafs zat tot nu toe namelijk alweer vol met hilarische momenten en dat is kijkers ook opgevallen. Daarom zetten wij de beste Twitter-reacties op seizoen 8 van Married At First Sight Nederland voor je op een rij.

De reacties van fans zijn zoals altijd hilarisch.

Married At First Sight seizoen 8

De vonken lijken bijna bij alle koppels al flink over te springen in Married At First Sight. Gelukkig maar, want nu de huwelijksreizen bijna voorbij zijn is het tijd om samen te gaan wonen. Behalve voor Patricia en Stephan, want zij beginnen pas net aan hun avontuur. Dit koppel staat te trappelen om elkaar te leren kennen, maar moesten na hun ceremonie direct het vliegtuig in.

Naast al die gelukkige stellen lijkt het bij één koppel alles behalve lekker te lopen. Toch doen Remco en Paula nog een dappere poging om te kijken of ze niet toch gek op elkaar kunnen worden, maar dit lijkt geen vruchten af te werpen. Hoe dan ook: kijkers smullen ook dit seizoen weer volop van Mafs en dit laten ze maar al te graag weten op Twitter. Daarom zetten wij de beste Twitter-reacties van fans over Married At First Sight seizoen 8 voor je op een rij.

MAFS-deelnemers spreken hun final vows uit – dit zijn de matches én mistakes

Reacties

Natuurlijk hebben kijkers altijd een mening over een serie, maar vooral dit jaar zijn ze bij Mafs niet bang om deze op Twitter te delen. Zo maakt een fan een grapje over Remco die op de vlucht gaat en schrijft: “De route van Remco… #mafsnl #MAFS” Eén koppel waar kijkers wel volledig vertrouwen in hebben is Patricia en Stephan. Zo schrijft een kijker: “Wat een leuk stel! Ik zet mn geld op dit koppel in! #mafs #mafsnl”

Maar niet alleen de deelnemers van Married At First Sight zijn aan de beurt. Zo hebben fans ook wat te zeggen over de gids van Cathelijne en Laura die met ontzettend nuttige feiten kwam. Een fan schrijft: “Kijk..dit is pas info waar je wat aan hebt.. 😂😂 #mafs #mafsnl” En naast commentaar zijn kijkers natuurlijk ook helemaal weg van koppels die verliefd zijn. Zo schrijft een fan: “Ahhhhw Wilfred’s reactie op François: ‘Zou je kunnen aarden op 45m²?’ ‘Is het maar 45? Naaaah prima toch!’ Heerlijk die liefde! Niks maakt dan ook gewoon meer uit!!❤️❤️❤️”

Ondanks dat niet elk koppel weg is van elkaar, lijkt het bij andere koppels al niet meer kapot te kunnen:

En zelfs Remco en Paula proberen er nog het beste van te maken: