Audrey Garot
Audrey Garot Reality 22 sep 2022
Leestijd: 4 minuten

MAFS-deelnemers spreken hun final vows uit – dit zijn de matches én mistakes

Oh no… Het liefdesexperiment van Married at First Sight: Match or Mistake zit er helaas alweer op. In de nieuwste aflevering komen de koppels weer een-op-een samen voor de final vows. Ze spreken uit wat ze van elkaar vinden en of ze na het experiment samen verder willen gaan. Het wordt dus duidelijk welke koppels een match óf een mistake zijn.

En er hangt romantiek in de lucht! *Spoilers*

Married at First Sight-deelnemers spreken hun final vows uit

We kunnen wel zeggen dat de MAFS-deelnemers veel hebben meegemaakt. Na een bruiloft, huwelijksreis én samenwonen is het moment dan eindelijk daar: kiezen ze voor hun partner of gaan ze als single verder?

Feyyaz en Deveny

De ceremonie werd afgetrapt met Feyyaz en Deveny. Vanaf het begin was het eigenlijk al duidelijk dat Feyyaz en Deveny geen romantische klik hadden. Hoewel Deveny al vanaf het begin het experiment wou verlaten omdat ze geen klik voelde, wou Feyyaz nog blijven voor de andere dames in het programma. Ze gingen even als goede vrienden verder met het experiment, maar in de laatste afleveringen was te zien dat de twee behoorlijk botsen met elkaar. Bij de final vows hebben ze dan (eindelijk!) besloten om uit elkaar te gaan.

Alwin en Anita

Na een klein dipje in hun relatie heeft dit koppel elkaar gelukkig weer helemaal gevonden. Ondanks dat Anita twijfelt of Alwin echt de juiste is voor haar, besluit ze toch om samen met hem te blijven. Ook Alwin wilt helemaal voor Anita gaan: “Ik ga volledig voor je. We gaan het laten werken, want jij bent voor mij een match”. Hierbij is de eerste match van Married at First Sight een feit!

Mark en Yvette

Op hun bruiloft leek dit koppel helemaal voor elkaar gemaakt. Ook op de huwelijksreis leek het nog allemaal goed te gaan, totdat Evelien bekendmaakte Mark te kennen van een datingapp. Sindsdien is hun relatie alleen maar bergafwaarts gegaan. Tijdens de ceremonie geeft Yvette nog een flinke sneer naar Mark “Je bleef aangeven dat wij een mooie vriendschap hebben opgebouwd, maar dit heb ik niet gevoeld. Helaas heb jij mij met situaties waarin ik door derden betrokken ben, laten zwemmen. Iedereen was belangrijker dan ik. Sorry, maar dat is voor mij geen vrienschap.” Oei! Al met al is het geen verrassing dat deze twee uit elkaar gaan.

Jesse en Roxy

Op papier leken deze twee een hele goede match en ze leken ook een heel leuk koppel samen tijdens hun Married at First Sight-avontuur. Toch was het al vrij snel duidelijk dat de gevoelens waar ze op hadden gehoopt, er niet waren. Ook tijdens de ceremonie bleven de twee heel respectvol en aardig naar elkaar toe en laten ze weten dat de vonk voor beide inderdaad niet was overgeslagen. Ook dit koppel was dus helaas een mistake.

Brian en Evelien

Het huwelijk van Brian en Evelien verliep niet altijd even soepel, dit komt voornamelijk door het drama rondom Mark en Evelien. Hoewel het even leek alsof de twee alle ellende vergeten waren, kon Brian het toch niet laten om ook nog even een sneer uit te delen tijdens de ceremonie. Volgens Brian was Evelien denigrerend en heeft ze zich niet echt opengesteld. “Ik ben een beetje teleurgesteld in hem. Het voelt als een steek na, en dat vind ik jammer. Dat had niet gehoeven”, vertelt Evelien naar aanleiding van de uitspraken van Brian. Ook dit koppel is dus een mistake.

Toychyro en Laurie

De liefde tussen Toychyro en Laurie spatte er vanaf dag één al vanaf. Hoewel ze beiden in hun vows aangaven dat er de afgelopen dagen wat struggles zijn ontstaan, willen ze echt voor elkaar gaan. Net nu we dachten dat het niet nog beter kon, ging Toychyro op zijn knieën. “Je hebt al een paar keer aangegeven dat ik je man ben, en jij mijn vrouw. Maar je zei ook vaak dat ik je niet ten huwelijk heb gevraagd”, lacht Toychyro. “Dus bij deze: wil je met me trouwen?” Laurie geeft het verlossende woord: “ja!” Aaah, zo cute!

Er zijn dus nog twee hele mooie koppels over! Zullen zij nog samen zijn? Dat is volgende week te zien in de reünie van Married at First Sight: Match or Mistake!

Dit veelbesproken koppel heeft MAFS verlaten – wat vonden zij van hun deelname?