Audrey Garot
Audrey Garot Entertainment 14 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit veelbesproken koppel heeft MAFS verlaten – wat vonden zij van hun deelname?

Veertien singles zijn het avontuur aangegaan bij Married at First Sight: Match or Mistake. Hierbij hopen ze allemaal om de ware liefde te vinden in het programma. Nadat de koppels veel tijd hebben doorgebracht samen was het afgelopen maandag tijd voor de tweede stay or leave ceremonie. Bij de eerste ceremonie konden de koppels het programma nog niet verlaten, maar deze keer kon dat wel. Hierdoor is de allereerste scheiding van het programma een feit en verlaten Kendall en Rizwan het programma.

Helaas heeft dit koppel niet de liefde gevonden die ze hadden gehoopt..

Kendall en Rizwan

Dat het niet zo lekker ging tussen Kendall en Rizwan, konden we wel zien in de afgelopen afleveringen. De twee hadden regelmatig ruzie en uiteindelijk sliepen zij ook niet meer in hetzelfde appartement. Het was dus ook geen verrassing toen Kendall en Rizwan beide aankondigde dat ze het programma wouden verlaten. Ze gaven beide aan dat ze de liefde niet bij elkaar hadden gevonden. Gelukkig kunnen de twee nog hartstikke goed met elkaar en gunnen ze elkaar het beste, alleen gaan ze beide weer als single verder door het leven.

Terugblik

Op Instagram blikt Kendall terug op haar deelname aan het programma. Zo begint Kendall: “Dit was het dan, ons avontuur is voorbij.. Het was een rollercoaster aan emoties. We leefden in onze ‘mafs bubbel’. Van hoge pieken naar diepe dalen.” Daarnaast vertelt Kendall dat ze sommige dingen beter had kunnen aanpakken, maar toch dankbaar is voor de lessen die ze eruit heeft kunnen halen. Ze benadrukt ook nog even dat je niet alles moet geloven wat je op tv ziet: “De kijker ziet maar een héél klein deel van een veel groter verhaal. Oordeel niet te snel als je er zelf niet bij bent geweest. Het is en blijft tv, bepaalde dingen worden nu eenmaal uitgelicht en/of geknipt en geplakt.”

Ondanks dat het niet altijd goed verliep tussen Kendall en Rizwan, lijkt het erop dat ze het avontuur goed hebben afgesloten samen. Zo vertelt Kendall ook nog over haar relatie met Rizwan: “Ik heb meegedaan voor de liefde, die heb ik niet gevonden bij Rizwan, maar mijn ‘prins op het witte paard’ zal zeker nog op mijn pad komen. Rizwan is een goed mens, met het hart op de juiste plek. Ik gun hem dan ook het allerbeste en hoop dat zijn ware liefde alsnog snel op zijn pad komt.” Lief!

Wij wensen Kendall en Rizwan het allerbeste en hopen dat zij beide snel de liefde zullen vinden.

Feyyaz uit MAFS betrapt op contact met andere dames tijdens opnames