Audrey Garot
Audrey Garot Entertainment 14 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Awh: Victor uit het programma First Dates mist ex-collega Sergio

Het programma First Dates is een heerlijke guilty pleasure om naar te kijken. Victor Abeln en Sergio Vyent begonnen samen aan hun First Dates avontuur, maar helaas heeft Sergio het programma verlaten en zien we hem niet meer als ‘gastheer’. Waar fans van het programma hem enorm missen, is er nog iemand die hem erg mist, namelijk ex-collega Victor! De bekende barman uit First Dates, Victor, mist zijn maatje Sergio in het programma. In het blad Vriendin vertelde Victor over zijn band met Sergio.

De twee hebben een hele hechte band opgebouwd!

Victor mist zijn maatje Sergio

Bij Vriendin blikt Victor terug op zijn tijd samen met Sergio in het programma: “We begonnen samen, alweer vijf jaar geleden, en zijn altijd elkaars toetssteen geweest”. De twee zijn inmiddels goed op elkaar ingespeeld en zijn dan ook goede vrienden geworden. “Wanneer ik een klus kreeg aangeboden waarvan ik niet wist of ik ‘m moest doen, checkte ik het met hem. Hij is een van de weinige vrienden die ik onder speeddial heb staan.” Awh!

De twee spreken elkaar nu natuurlijk een stuk minder en Victor laat weten dat hij dit jammer vindt. Ondanks dat hij baalde van het vertrek van Sergio, heeft hij er toch wel weer een leuke collega voor terug gekregen. “De nieuwe maître Denice is een lieverd, die ik ook graag mag, maar Sergio was mijn maatje.”

First Dates

Het programma First Dates is al sinds 2015 op de Nederlandse televisie te zien. In dit programma gaan twee onbekenden met elkaar op date in het echte First Dates-restaurant. Voor een hele lange tijd waren zowel Victor als Sergio de vaste gezichten van het programma. Helaas heeft Sergio afgelopen seizoen het programma moeten verlaten. De reden hierachter is dat hij een theatertour heeft samen met Jim Bakkum. De opnames van het programma liepen gelijk aan de theatertour, en was dit voor Sergio niet meer te combineren. Een terugkeer bij First Dates sluit Sergio (gelukkig!) niet uit.

Wow! Zo zag barman Victor van First Dates er vroeger uit