Audrey Garot
Audrey Garot Haar 14 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Toppik Hair Building Fibers: met deze poeder lijkt je haar in één stap dikker

Als je ooit een haarverdikkend serum of shampoo hebt gebruikt, weet je dat het maanden kan duren voordat je eindelijk verschil ziet. Het is natuurlijk erg frustrerend om te zien dat je haar maar niet dikker wordt, maar gelukkig is daar iets voor gevonden: de Toppik Hair Building Fibers. Deze poeder is heel populair en dat is niet zonder reden; met dit spul kan je op een natuurlijke manier je haarlijnen opvullen. Hoe ideaal!

TikTok knows best..

Toppik Hair Buildig Fibers

De Toppik Hair Building Fibers is dus een poeder die geschikt is om de dunner worderdende plekken in je haar en haarlijnen op te vullen. Met deze poeder zal je meer volume krijgen en dan lijkt het net alsof je zo van de kapper vandaan komt. De poeder is gemaakt van keratine, dit is het eiwit dat ook in je haar zit, waardoor het product goed in je haar kan trekken. De poeder is er in negen kleuren, waardoor er voor iedereen wel een geschikte kleur tussenzit.

Hoe te gebruiken

Bij de poeder wordt er een zeef en spraydop meegeleverd, hiermee kan je het product aanbrengen op je haar. De poeder is heel makkelijk te gebruiken. Het enige wat je eigenlijk hoeft te doen is je haar drogen en stylen zoals normaal. Vervolgens kan je de poeder op je haar aanbrengen waar jij dit wilt. Masseer dit vervolgens oorzichtig in je haar om de poeder te verspreiden.

TikTok

Zoals we al eerder zeiden zien we deze poeder veel terugkomen op TikTok en heeft de poeder al veel fans. Iemand noemt het product zelf een ‘lifechanger’, omdat het product niet alleen goed is voor dunnere plekken in je haar, maar door de poeder lijkt je haar ook een stuk dikker. Het product zou volgens de reviews ook de hele dag blijven zitten en zou zelfs waterproof zijn. Wow!

@daphsierra

How to perfect your hairline in seconds ✨ using @Toppik hair fibers #hairline #hairtok #hairlinecheck #fyp #asmr #asmrsounds

♬ original sound – daph

Dit herstellende haarmasker van Elizavecca gaat viral op TikTok