Audrey Garot
Audrey Garot Entertainment 14 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Finally – Nina Warink ten huwelijk gevraagd door grote liefde Kalvijn

De bekende YouTuber Kalvijn, oftewel Kelvin Boerma, heeft zijn vriendin Nina Warink ten huwelijk gevraagd. Cute! Het stel is samen op vakantie in Italië en daar besloot Kalvijn op één knie te gaan voor zijn vriendin. De twee delen dit mooie nieuws op hun Instagram met een hele lieve foto.

En wat is het een mooi stel!

Kalvijn op één knie voor grote liefde Nina

De twee zijn nu aan het genieten van een heerlijke vakantie in Toscane, Italië. Het wordt een vakantie om nooit meer te vergeten, want Kalvijn heeft zijn jeugdliefde Nina ten huwelijk gevraagd! In een Instgram post die het stel heeft gedeeld, maken ze de verloving bekend. In de caption van de post staat maar één ding: “YESSS ❤️💍”.

Tien jaar samen

Wie denkt dat een jeugdliefde geen stand houdt.. zij bewijzen het tegenovergestelde! De twee zijn namelijk al bijna elf jaar samen en zij kennen elkaar van de middelbare school, wow! Vorig jaar vierden ze hun tienjarig jubileum en schreef Kalvijn het volgende op zijn Instagram: “Tien jaar geleden vroeg ik je verkering en kan nog steeds niet geloven dat je ‘ja’ zei tegen deze puistenkop. Een bijzondere dag vandaag dus dat gaan we vieren”.

Ook Nina stond stil bij deze mijlpaal. “Ons leven is nooit saai en we geven elkaar altijd de ruimte om te groeien. Ben blij en dankbaar dat ik mijn leven en alle avonturen die daarbij komen kijken met jou mag delen. Ik ben dol op jou”, plaatste Nina op Instagram.

Vrouwmibo

Nina heeft samen met haar vriendinnen Sophie Milzink en Iris Enthoven een podcast genaamd ‘Vrouwmibo’. Hierbij gaan de meiden aan de borrel en bespreken ze hun hoogte- en dieptepunten van de week. In de podcast van vorige week zat Nina al in Toscane, samen met Kelvin. Ze gaf toen in de podcast al aan dat ze graag wou trouwen met haar liefje Kelvin, en hoopte dat ze ten huwelijk gevraagd zou worden tijdens hun vakantie. Het leek haar ‘too good to be true’ en dacht dus dat het niet zou gebeuren. Gelukkig kent Kelvin haar goed en heeft hij haar eindelijk ten huwelijk gevraagd!

Wij wensen Nina en Kelvin heel veel liefde toe en hopen dat ze dan ook snel in het huwelijksbootje stappen!

Cute: Nikkie de Jager is getrouwd met grote liefde Dylan