Audrey Garot
Audrey Garot Entertainment 7 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Cute: Nikkie de Jager is getrouwd met grote liefde Dylan

Na bijna drie jaar verloofd te zijn, was het gisteren dan eindelijk zo ver! Nikkie de Jager, ook wel bekend als NikkieTutorials, en haar verloofde Dylan Drossaers hebben elkaar gisteren het jawoord gegeven! Dit laten ze weten via Instagram met een romantische foto van de twee en de liefde spat van je beeldscherm af.

Meet Mr. & Mrs. Tutorials!

Eindelijk getrouwd

Op Instagram deelt Nikkie het volgende: “06-09-2022. Mr. & Mrs. Tutorials. Can’t wait to show you the full story time video next week!”. Volgende week zullen we dus nog meer gaan zien van dit mooie stel en hopelijk delen ze dan nog wat kiekjes van hun trouwdag, zodat wij ook nog een beetje mee kunnen genieten van deze bijzondere dag!

Vrijgezellenfeest

Gisteren was het moment dan eindelijk daar en hebben de twee elkaar het jawoord gegeven. Het stel was al sinds 2019 verloofd, maar vanwege de coronacrisis hebben ze ervoor gekozen het huwelijk uit te stellen.

Begin augustus heeft het koppel al hun vrijgezellenfeest gevierd. Het kwam voor hen helemaal als shock toen ze werden verrast door hun vrienden. Ze dachten namelijk dat ze uit eten gingen met de manager van Nikkie, maar in plaats daarvan werden ze opgewacht door hun mooie vriendengroep. Oud-mol collega’s Ellie Lust, Patrick Martens en Jeroen Kijk in de Vegte waren ook bij dit vrijgezellenfeest. Zij namen allemaal deel in het jubileumseizoen van Wie is de mol?, toen was Nikkie de winnaar van het seizoen.

Felicitaties

Het pasgetrouwde stel krijgt natuurlijk een hoop felicitaties onder hun Instagram post nadat ze bekendmaakte getrouwd te zijn. Zo reageert oud-molkandidaat Jeroen Kijk in de Vegte: “Gefeliciteerd lieverds!!” en zegt Holly Mae Brood: “Omg YESSSS”. Ook wij wensen Mr. & Mrs. Tutorials heel veel geluk en liefde samen!

Begint het bij jou ook een beetje te kriebelen? Deze bruiloft past het beste bij jou op basis van je sterrenbeeld.

OMG! Nikkie de Jager neemt ‘The Power of Make-Up’ video op met Adele