Emma Toussain
Emma Toussain Reality 7 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Kijkers van MAFS zijn het allemaal eens over Feyyaz: ‘Akelig mannetje’

Married At First Sight is dit jaar he-le-maal anders. Of in elk geval, deze editie is anders. Ook zo’n fan van de Australische versie? Kan ben jij nu vast helemaal in je nopjes, want het lijkt er wel heel erg op. Samenwonen, diners én therapiesessies/ceremonies zodat de stellen hun problemen op tafel kunnen leggen en uiteindelijk beslissen of ze nog een weekje willen blijven of dat ze liever naar huis gaan. Dat zorgt natuurlijk voor drama en dat is nou net het key-ingrediënt van reality tv. Lekker dus.

Het eerste diner zit erop en dat ging niet helemaal goed..

Kijkers zeggen allemaal hetzelfde over Feyyaz

De getrouwde stellen zijn dit jaar niet alleen maar gericht op hun partners.. nee, er zitten genoeg andere leuke dames en heren in het experiment. Dat vindt Feyyaz ook. Hij is getrouwd met Deveney maar al vanaf moment één bleek er geen romantische klik in te zitten. Wel vindt hij Kendall, de partner van Rizwan, erg leuk. Tijdens het diner vroeg Feyyaz aan Rizwan of ‘de kapers op de kust al gezonken waren’ en dat viel niet in goede aarde. “Jij moet niet denken dat jij heel wat bent, mannetje”, zegt Rizwan boos. Uiteindelijk stormde die laatstgenoemde van tafel en ook de kijkers vonden deze actie maar niks. Het gaat op Twitter dan ook helemaal los:

Ook Kendall krijgt wat nare comments te verduren, die zou ook ‘nep’ zijn. Fans van het programma zijn dan wel weer te spreken over de actie van Yvette, die voor Rizwan opkwam tijdens deze ruzie.

Dat het een heftig seizoen is, dat blijkt wel. Wij zijn dan ook heel erg benieuwd hoe het gaat aflopen met alle koppels, want het lijkt erop alsof de matches ver te zoeken zijn. Wat denk jij? Wie gaat dit experiment overleven?

Het nieuwe seizoen van MAFS Australië is vanaf déze datum te zien op Videoland