Emma Toussain
Emma Toussain Reality 20 mei 2022
Leestijd: 1 minuut

Het nieuwe seizoen van MAFS Australië is vanaf déze datum te zien op Videoland

Australische singles hopen de liefde van hun leven te vinden. Ze worden door experts gekoppeld en ontmoeten hun match pas als ze voor het altaar staan. Durven ze elkaar het jawoord te geven? En nog belangrijker: hoe eindigt het experiment; blijven ze getrouwd of gaan de stellen toch uit elkaar? MAFS Australië is achter de rug en wij kunnen het nu bíjna zien. LEUK!

MAFS Australië

Toch wel de leukste variant van MAFS: de Australische. Met oud-kandidaten als Bryce, Beck, Ines, Sam en Jess hebben wij al heel wat bijzondere fragmenten gezien en we hopen dan op een nóg spraakmakender seizoen. Kan dat?! We weten het niet. Toch weten ze ons keer op keer te verbazen.

Wil je weten welke stoere koppels er meedoen aan dit experiment? We hebben ze al een keertje aan je voorgesteld dus lees het artikel vooral nog eventjes door.

Het worden ongetwijfeld weken vol drama en wij kunnen niet wachten. Ook de altijd vriendelijke experts John Aiken, Mel Schilling and Alessandra Rampolla zijn weer van de partij om de kandidaten te voorzien van handige adviezen.

Vanaf welke datum is seizoen 9 te zien?

Seizoen 9 van ‘Married at First Sight Australië’ is vanaf 28 juni te bingen bij Videoland. De eerdere acht seizoenen zijn al te zien bij Videoland.

TikTok-trend! Heatless curls die de hele dag blijven zitten