Gina Koninkx
Gina Koninkx Beauty en Style 18 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

TikTok-trend! Heatless curls die de hele dag blijven zitten

Omdat hitte je haar kan beschadigen en zelfs afbreken, is het een beter idee om je haar op andere manieren te stylen. Zonder deze vernietigende hitte dus. Op TikTok zagen we al eerder verschillende beautyhacks voorbijkomen om je haar met een panty of paar sokken te krullen. Werkt dat niet bij jou? Dan is deze truc voor heatless curls waarschijnlijk een betere optie.

Opstaan met een bos krullen die de rest van de dag goed blijven zitten? Dream!

Heatless curls

Nicole Adalina deelt op TikTok geweldige beautyhacks voor je haar. Haar video’s zijn booming. Niet goed, want je hebt echt wat aan haar tips. Zo ook deze manier op heatless curls te creëren. Gegarandeerd een giga bos krullen, zelfs met sluik haar. In onderstaande video laat ze zien hoe het werkt, wij leggen het in enkele simpele stappen aan je uit.

@nicole314159a better heatless curls tutorial:)

♬ Surf – Mac Miller

Stap 1. Maak een paardenstaart

Maak met een scrunchie een hoge paardenstaart in je haar. Het is belangrijk dat je echt een scrunchie gebruikt. Bind de staart zo strak mogelijk vast.

Stap 2. Verdeel de paardenstaart in secties

Deel de paardenstaart vervolgens in vier gelijke secties en rol per sectie het haar op met je vingers. Gebruik hiervoor twee vingers en zet de opgerolde sectie vast met een bobbiepin. Doe dit met alle vier de secties.

Stap 3. Slaap!

Ideaal maar waar. Nu is het tijd voor je (schoonheids)slaapje. Het is de bedoeling dat je deze hack toepast voordat je gaat slapen. Dit kan gerust de hele nacht in je haar blijven zitten.

Als je de dag erna opstaat ben je helemaal ready to go go en voorzien van een prachtige bos krullen en veel volume. Daar is geen krul- of stijltang aan te pas gekomen.

Bekijk vooral ook even de rest van Nicole’s video’s want ze deelt nog veel meer handige haarhacks.