Britta van Aggele
Britta van Aggele Haar 16 mrt 2022

De Barbie-paardenstaart is dé haartrend van dit moment en zo stijl je hem

De lente komt eraan en een nieuw seizoen betekent nieuwe trends. Die zien we niet alleen op het gebied van mode – voor aankomend seizoen – maar ook op het gebied van beauty en haar. Zo weten we hoe we met een simpele hack onze eyeliner naar een hoger niveau kunnen tillen en is de nieuwste trend op het gebied van haar de Barbie-paardenstaart.

We zijn obsessed.

Haartrends

Het internet staat helemaal vol met de meest prachtige haartrends. Vooral op Instagram en TikTok vliegen de trends je om de oren en er komen dagelijks nieuwe bij. Zo waren we compleet obsessed met de 12.3.30 workout-trend en kwamen we door een TikTok-hack erachter hoe we nooit meer met dof haar wakker hoeven te worden.

Nu gaat er opnieuw een haartrend compleet viraal op Instagram en TikTok en dit keer heeft het alles te maken met één iconisch persoon die iedereen kent. Dan hebben we het natuurlijk over Barbie. De pop heeft genoeg haarstijlen gerockt die dienen als inspiratie. Op dit moment is de paardenstaart van Barbie helemaal hot and happening en veel celebrities zijn al met het kapsel gespot.

De Barbie-paardenstaart

Ariana Grande, Hailey Bieber, Megan Thee Stallion en zelfs J. Lo zijn helemaal fan van deze nieuwe haartrend. Dat is op Instagram te zien, want de vier powervrouwen hebben allemaal een foto met de Barbie-paardenstaart op hun account geplaatst. We weten allemaal dat celebrities een echte bron van inspiratie zijn en dat lijkt op dit moment opnieuw het geval te zijn.

Onze Instagram-feed staat namelijk compleet vol met de Barbie-paardenstaart en het iconische kapsel heeft een moderne make-over gekregen. De Barbie-paardenstaart bestaat uit een hoge staart met naar buiten gekrulde lokken en wordt vaak gedragen met een zijwaartse pony. Toch is deze haartrend op veel verschillende manieren te stijlen. Wij zetten onze favorieten op een rij.

1. Met een diepe zijscheiding

2. Kort en schattig

3. Karamel gekleurd

4. Super snatched

5. Retro met een lint

6. Platina

7. Sky high

Dit artikel verscheen eerder op de website van onze collega’s van NSMBL.

Zó cool: een accent in de binnenhoek van je oog is de nieuwste make-uptrend

Reageer op artikel:
De Barbie-paardenstaart is dé haartrend van dit moment en zo stijl je hem
Sluiten