Emma Toussain
Emma Toussain Make-up 20 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Heeft jouw make-upcollectie een upgrade nodig? Dan wil je deze nieuwe items van Charlotte Tilbury echt even zien

Eén ding is zeker: Charlotte Tilbury gaat HARD. Het Britse make-upmerk is uitermate populair en dat heeft alles te maken met de mooie verpakkingen, goede kwaliteit én de originele producten – want ja, zelfs in de make-upwereld kunnen ze nog nieuwe dingen (en vooral formules) bedenken.

De app TikTok heeft een grote rol gespeeld in de opkomst van ‘t merk, want menig beauty-TikTokker is razend enthousiast over de producten van Charlotte. De Flawless Filter Foundation en de Contour Wands blijven regelmatig opduiken op onze FY-page. Het merk blijft graag innoveren en vernieuwen en strooit met nieuwe producten. Heeft jouw make-upcollectie een upgrade nodig? Kijk dan vooral even naar deze hotte items voor de ultimate #HOTGIRLSUMMER.

Charlotte Tilbury “QUICK & EASY”

Het merk lanceert Quick & Easy, een draagbare, navulbare kit met een spiegel die alles heeft wat je nodig hebt voor prachtige ogen, zoenbare lippen en stralende wangen. De Charlotte Tilbury Quick & Easy kits zijn verkrijgbaar voor 5 verschillende make-up moods (en dus in 5 verschillende tinten) en bevatten elk 3 producten waaronder de ‘Easy Eye Wand’, ‘Easy Lip and Cheek Wand’ en ‘Easy Highlighter Wand’. Je neemt het product zo mee in je tas dus je kunt ‘m ook meenemen voor touch-ups. Heel erg handig.

Charlotte Tilbury
Charlotte Tilbury

Hoe gebruik je dit item? Lees snel verder voor het stappenplan:

Stap #1: SCRIBBLE
Gebruik de applicator om de EASY EYE WAND over het ooglid heen en weer te bewegen als een ruitenwisser. Dep vervolgens met je vingertoppen over het oog voor een gelijkmatige dekking en klaar is Kees!

Stap #2 SMUDGE
Lift en benadruk je jukbeenderen door het gebruik van de highlighter.
Smudge de EASY HIGHLIGHTER WAND daar waar het licht natuurlijk valt – jukbeenderen, puntje van de neus etc.

Stap #3 SWIPE
Verlevendigen + Verhelderen
Veeg de EASY LIP AND CHEEK WAND over de appeltjes van je wangen voor een vleugje kleur en naar je lippen voor een kusbaar mondje in een paar seconden!

Charlotte Tilbury lanceert de nieuwe Pillow Talk Party Collectie en hij stelt niet teleur

Charlotte Tilbury “Beautiful skin Sun-kissed Glow Bronzer”

Sinds de lancering in januari 2022 is Charlotte’s Beautiful Skin Foundation in record tijd een bestseller van het merk geworden. Nu onthult Charlotte de volgende magische stap: de Beautiful Skin sun-kissed glow bronzer in 4 tinten: light, medium, tan and deep. Plus! Charlotte introduceert de nieuwe Beautiful Skin Bronzing Brush voor een deskundige applicatie. Je zou er bijna (bíjna dan he?!) hebberig van worden.

Charlotte Tilbury
Charlotte Tilbury

Zo kan jij deze zomer éxtra stralen tijdens die langverwachte strandfeestjes of etentjes met je beste vriendinnen. Geen plannen? Maak dan een paar prachtige selfies om je zelfvertrouwen een boost te geven. Niemand heeft make-up nodig, ‘t maakt het leven wel een stuk feestelijker.

Yum! de 5 lekkerste alcoholische versnaperingen om je weekend mee te vieren