Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 17 jan 2022
Leestijd: 4 minuten

Deze vrijgezellen doen mee aan het nieuwe seizoen van Married At First Sight Australië 2022

Het nieuwe seizoen van Married At First Sight Australië begint bijna: op 31 januari gaat het avontuur op de Australische televisie van start. Wij moeten nog heel even geduld hebben voordat het op Videoland te zien is, maar we kunnen wel alvast alle bruiden en bruidegommen aan je voorstellen.

Dit zijn ze!

Married At First Sight Australië

Het nieuwe seizoen gaat bijna van start en dat betekent dat de koppels in Australië het avontuur al achter de rug hebben. Het worden ongetwijfeld weken vol drama en wij kunnen niet wachten. Ook de altijd vriendelijke experts John Aiken, Mel Schilling and Alessandra Rampolla zijn weer van de partij. Ze hebben vorig jaar gezorgd voor maar liefst twee succesverhalen: Melissa en Bryce zijn nog samen (én ouders van een tweeling!) en Kerry en Johnny zijn nog steeds verliefd.

Wie gaan dit jaar de uitdaging aan? Wij zetten alle deelnemers voor je op een rijtje.

Domenica, 27

Deze Italiaanse is make-up artiest en beschrijft zichzelf als loyaal, extravert en zit vol passie. Ze is eerder getrouwd geweest maar dit heeft niet lang geduurd.

mafs

Ella, 27

Deze dame uit Melbourne is een bekende van Michael en Sam uit eerdere seizoenen. Ze werkt in een schoonheidssalon en ze staat er om bekend een flapuit te zijn.

mafs

Holly, 36

Holly is manager in een bioscoop en ze is bijna wanhopig om de liefde van haar leven te vinden. Ook wil ze graag haar grootste wens in vervulling laten gaan: moeder worden.

mafs

Olivia, 27

Deze PABO-studente is lief, vrolijk en wil eindelijk een keertje een leuke man tegenkomen. Ze heeft in het verleden niet zo veel geluk gehad met vriendjes en ze hoopt op deze manier de man van haar leven tegen te komen. Ook heeft ze een tijdje niet gedate omdat haar vader ziek is. Ze zit dan liever ‘s avonds op de bank om voor hem te zorgen.

mafs

Samantha, 26

Deze blondine is fashion brand manager en heeft haar kledingkast helemaal op orde. Haar liefdesleven gaat wat minder soepel en ze hoopt dan ook dat dit experiment haar gaat helpen. Haar ex-vriend bleek ging na een relatie van vier jaar vreemd te gaan en daarom is ze wat voorzichtig met daten.

mafs

Selin, 32

Selin is moeder en haar huwelijk in MAFS gaat haar eerste date zijn in drie jaar! Ze heeft zich al die tijd gefocust op haar zoon en ze hoopt dan ook dat ze zich niet schuldig gaat voelen tegenover haar zoon. Ze zoekt dan ook naar een man én vaderfiguur voor haar zoontje.

mafs

Selina, 32

Haarstylist Selina heeft grote prijzen gewonnen met haar werk en heeft al meegedaan met een andere TV-show ‘The Proposal’. Haar ouders zien haar graag met een rijke Aziatische man, maar Selina vertrouwt de experts toch nét iets meer.

mafs

Tamara, 29

Tamara is een onafhankelijke vrouw en ziet liefde dan ook echt als een verrijking van haar leven. Ze heeft een groot huis en ze heeft financieel alles op orde. Ze is wel snel verveeld en heeft dan ook een partner nodig waar ze energie van krijgt.

mafs

Al, 25

Deze jonge houtbewerker uit New South Wales woont nog steeds bij zijn ouders en hij beschrijft zichzelf dan ook als “stay at home son”. Zijn moeder wast, strijkt en kookt alles.. hij hoeft zelf niks te doen. Al is bang om afgewezen te worden en vindt het daarom moeilijk om te daten.

mafs

Andrew, 39

Andrew ‘Tex’ Davis komt uit Texas en is met zijn tweede (ex)vrouw naar Australië verhuisd. Hij en zijn ex-vrouw hebben een dochtertje van twee. Wel staat hij open voor meer kinderen en hoopt hij vooral op een spontane vrouw.

mafs

Anthony, 38

Anthony werkt in sales maar hij werkt ook als worstelaar ‘Tommy Hellfire’. Hij krijgt genoeg aandacht maar hij kiest naar eigen zeggen altijd voor de verkeerde vrouw. Daarom legt hij de keuze nu bij de experts, in de hoop dat het nu wél een keertje goed uitpakt.

mafs

Brent, 33

Brent is influencer en heeft lange tijd in Dubai gewoond. Daar zat hij in de evenementen industrie. Hij kwam terug naar Australië tijdens de corona-pandemie en daarom heeft hij het de laatste tijd moeilijk. Zijn werk ligt stil en daarom wil hij zich focussen op het vinden van een partner.

mafs

Cody, 30

Personal trainer Cody heeft zijn jongere jaren veel gereisd en hij is nu klaar om zich te settelen. Hij is vaak te vinden op het strand en hij zoekt dan ook een vriendin die niet graag stilzit, zodat ze samen veel avonturen kunnen beleven.

mafs

Jack, 26

Jack is financieel planner en een echte ‘dog dad’. Ook houdt hij van muziek en hoopt hij iemand te vinden die hier net zo veel van houdt als hij.

mafs

Jackson, 30

Loodgieter Jackson is de oudste van vijf kinderen en heeft altijd het gevoel gehad zijn moeder en jongere zusjes te moeten beschermen. Zijn stiefvader was gewelddadig en dat heeft voor een trauma gezorgd. Jackson (mede door deze nare gebeurtenissen) heeft veel respect voor vrouwen en hij zoekt dan ook echt een diepe connectie.

mafs

Mitch, 26

Mitch is model en werkt in de financiële wereld. Hij vindt online daten maar niks en hoopt op deze manier de vrouw van zijn dromen te vinden. Hij heeft een ‘party boy image’, omdat hij nog nooit langer dan twee nachten met dezelfde vrouw is geweest. Toch is er volgens hem niks van waar en hoopt hij dit te bewijzen.

mafs

Er komt een Nederlandse variant van MAFS Australië en mannen kunnen zich nog opgeven