Emma Toussain
Emma Toussain Reality 16 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Er komt een Nederlandse variant van MAFS Australië en mannen kunnen zich nog opgeven

Ben jij ook zo’n fan van Married At First Sight Australië? Nou goed nieuws, want dit format komt naar Nederland! Oke, het programma werd hier ook al uitgezonden maar dan met een andere insteek. De nieuwe variant gaat net zo worden als de Australische versie, dus de koppels gaan meteen samenwonen, ontmoeten elkaar wekelijks voor een diner en de verbintenisceremonie mag ook niet ontbreken.

LEUK!

Married At First Sight

Tijdens het sociale experiment worden mannen en vrouwen aan elkaar gekoppeld op basis van wetenschap, gedeelde normen en waarden, interesses en uiterlijke voorkeuren. Uiteindelijk worden er koppels gevormd die elkaar pas op de bruiloft ontmoeten. Een spannend experiment, wat voor de één beter uitpakt dan voor de ander. In Nederland zijn er al een aantal seizoenen opgenomen, maar eerder lieten de makers van het programma weten dat het nieuwe seizoen ‘volledig op de schop’ moest. De koppels zullen trouwen, op huwelijksreis gaan, gaan samenwonen en ze moeten wekelijks vertellen of ze willen blijven of niet.

Aanmelden

Het programma zoekt nog kandidaten! Er zijn genoeg dames die het experiment aandurven, maar de producenten zijn nu nog op zoek naar de juiste heren. Het liefst in de leeftijdscategorie 35-45. Dus heb jij nog een leuke en knappe broer, neef, collega of buurman? Lukt het hem maar niet om de ware te vinden? Spoor hem dan vooral aan om dit unieke experiment mee te doen. Ben of ken jij iemand die hier geschikt voor is? Opgeven kan via de site van RTL.

MAFS Australië

Hoe gaat met met de kandidaten uit het laatste seizoen? Laten we één koppel uitlichten: Melissa en Bryce. Ze lagen regelmatig onder vuur na ongepaste uitspraken en motieven van Bryce (een geheime vriendin?!). Andere kandidaten probeerden vaak op Melissa in te praten, omdat zij hier aan onderdoor leek te gaan. Niets is minder waar, want de twee zijn nog steeds een setje. Dat niet alleen, het stel heeft ook echte trouwplannen. Ook is Melissa zwanger, van een tweeling. De twee zijn dus nu voorgoed aan elkaar verbonden.

Married At First Sight Australië seizoen 8: wie zijn er nog samen?

Succesverhalen

In Australië werkt het experiment goed! Zo zijn er genoeg stelletjes die de eindstreep halen én samen blijven na het programma. Zo is onlangs bekend gemaakt dat Michael en Martha uit seizoen 6 officieel gaan trouwen!

Married At First Sight Australië seizoen 7: welke koppels zijn nog samen?