Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 17 nov 2021
Leestijd: 6 minuten

Married At First Sight Australië seizoen 7: welke koppels zijn nog samen?

Married At First Sight Australië heeft een paar succesverhalen, maar ze zijn ook verantwoordelijk voor veel tv-drama. In 2020 werd het zevende seizoen van het populaire programma opgenomen. In dit seizoen zien we Elizabeth Sobinoff uit seizoen 6 terugkeren om opnieuw het experiment aan te gaan in de hoop liefde te vinden. Daarnaast maken we ook kennis eerste MAFS-koppel dat bestaat uit twee vrouwen.

Ook benieuwd naar de resultaten van het afgelopen seizoen? Je leest het hier!

Experimenteren met de liefde

Dit programma is een van de meest controversiële experimenten op de televisie. Gelijk trouwen de dag je iemand ontmoet? Het lijkt gekkenwerk. Toch zijn er heel wat mensen de wanhoop nabij en hebben geen vertrouwen meer in hun eigen liefdesleven. Ze leggen hun lot in de handen van de experts en hopen dat zij wel een geschikte match kunnen vinden.

Laten we kijken hoe het gaat met de deelnemers uit 2020:

1. Seb Guilhaus en Elizabeth Sobinoff

Relatiestatus: niet meer samen

Lizzie had in seizoen zes van Married At First Sight Australië minder geluk met Sam Ball, ze werd in het zevende seizoen gekoppeld aan Seb Guilhaus. Het klikte tussen de twee en ze besloten bij elkaar te blijven aan het einde van het experiment. Uiteindelijk was het in maart 2021 toch over tussen de twee.

‘We hebben gezamenlijk besloten om onze relatie als vriend en vriendin te beëindigen’, liet Seb toen weten. ‘We willen iedereen bedanken voor de eindeloze steun die we op onze platforms hebben gekregen.’

Seb is nu samen met zijn nieuwe vriendin, Ania. Lizzie lijkt vrijgezel te zijn.

2. Mishel Karen en Steve Burley

Relatiestatus: niet meer samen

Tijdens de laatste ceremonie besloten Mishel en Steve uit elkaar te gaan. Later legde Steve uit dat ze op goede voet stonden. ‘Waar we daarna waren, is een heel dichtbij moment en ik zal van Mishel houden tot de dag dat ik sterf’, vertelde hij toen.

3. Amanda Micallef en Tash Herz

Relatiestatus: niet meer samen

Amanda en Tash waren het eerste koppel van hetzelfde geslacht in Married At First Sight Australië. Helaas werkte het niet en gingen ze uit elkaar tijdens een verlovingsceremonie.

Tash vond de liefde in model Madison Hewitt, terwijl Amanda geen nieuwe relatie heeft gedeeld.

4. Aleks Markovic en Ivan Sarakula

Relatiestatus: niet meer samen

Aleks en Ivan hadden een sterke start bij hun Married At First Sight Australië avontuur, dankzij hun vergelijkbare carrière. Helaas was het geen succes. Ondanks dat het koppel bij elkaar bleef tijdens de laatste verbintenisceremonie, maakte mede-ster Natasha bekend dat ze uit elkaar waren tijdens de reünie.

Ze vertelde: ‘Voor zover ik begrijp heeft Ivan nog steeds veel liefde voor Aleks en wat ik van Aleks begrijp, is dat Ivan heel close met Mikey begon te worden en zoals we allemaal hebben gezien, is Mikey een beetje een playboy-feestje en Ivan was een beetje te meegezogen in die levensstijl. Dus Aleks zei: ‘Waarom sta ik op het punt mijn leven uit Perth te verhuizen?’ dus voor zover ik begrijp, heeft ze Ivan volledig geblokkeerd en praat ze nergens met hem over.’

5. Josh Pihlak en Cathy Evans

Relatiestatus: niet meer samen

Nadat het koppel een sterke start hadden hoopten Married At First Sight-fans dat ze samen zouden eindigen. Helaas hebben ze hun laatste verlovingsceremonie niet gehaald.

Ze vertelde toen: ‘Ik vond het heel moeilijk om over mijn beslissing na te denken, alleen omdat we vanaf het begin zo’n sterk stel waren. Ik heb veel energie in deze relatie gestoken, maar ik weet nu dat ik niet voor Josh – en Josh is niet voor mij.’

6. Poppy Jennings en Luke Eglin

Relatiestatus: niet meer samen

Poppy en Luke waren het eerste koppel dat door het gangpad liepen voor het zevende seizoen van Married At First Sight Australië, maar hun relatie duurde niet lang. Poppy twijfelde over hun trouwdag en besloot het experiment een paar weken later te verlaten. Hierdoor kon ze herenigd worden met haar kinderen.

7. KC Osborne en Drew Brauer

Relatiestatus: niet meer samen

Drew en KC leken de perfecte match, maar helaas was dat niet zo. Na hun laatste geloften gingen ze hun eigen weg en zeiden ze dat ze beter zijn als vrienden.

‘Dit was een experiment en uiteindelijk is het voor ons niet gelukt’, schreef KC op Instagram. ‘Dit was geen echt huwelijk, maar ik heb van begin tot eind mijn best gedaan. Deze man naast me is een dierbare vriend geworden die ik zal koesteren in het volgende hoofdstuk van mijn leven.’

8. Vanessa Romito en Chris Nicholls

Relatiestatus: niet meer samen

Vanessa en Chris maakte een mooi koppel, maar kwamen niet ver dankzij hun ruzies.

9. Stacey Hampton en Michael Goonan

Relatiestatus: niet meer samen

Vanaf het begin leken Stacey en Michael gedoemd om te mislukken. Het ging dan ook van kwaad tot erger toen Michael een kus zou hebben gedeeld met mede-ster Hayley. Tijdens een Q&A op Instagram zei Stacey dat ze ‘liever zuur zou slikken en doodgaan’ dan weer bij elkaar te komen.

10. Natasha Spencer en Mikey Pembroke

Relatiestatus: niet meer samen

Natasha en Mikey begonnen hun relatie niet op de beste voorwaarden. Uiteindelijk besloten ze het experiment te verlaten als vrienden.

11. Hayley Vernon en David Cannon

Relatiestatus: niet meer samen

Het werd erg rommelig voor het koppel, toen bleek dat Hayley mede-ster Michael had gezoend tijdens het experiment. Dit leidde tot een video van David die haar tandenborstel gebruikte om het toilet te schrobben. Het expertpanel van Married At First Sight heeft uiteindelijk besloten om te vragen of het paar wil vertrekken.

12. Connie Crayden en Jonethen Musulin

Relatiestatus: niet meer samen

Connie en Jonethen verlieten Married At First Sight Australie, nadat Connie Jonethen ‘onvolwassen’ noemde. Ze beloofden wel om vrienden te blijven.

Helaas heeft dit seizoen van MAFS Australië niet goed uitgepakt.. terwijl tijdens andere seizoenen er altijd wel een of twee koppels tussen zitten die een perfecte match lijken. Jammer!

Tortelduifjes Niek en Joan delen eerste foto samen op Instagram