Emma Toussain
Emma Toussain Beauty en Style 17 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Huh?! Kende jij deze lipliner hack van beautymerk Catrice al?

Luister goed, we gaan je vandaag iets vertellen wat je waarschijnlijk nog niet wist maar wat wel héél erg handig is! Dat wij fan zijn van TikTok, is geen geheim. Elke dag komen we wel weer iets nieuws te weten door alle tips en tricks die dagelijks gedeeld worden. En we hebben weer een heel fijn nieuwtje voor je.. het heeft alles te maken met lipliner.

Het merk Catrice snapt ons.

Lipliner Catrice

Het gebruik van lipliner kan je uitstraling compleet veranderen. Als je eerst je lippen omlijnt of intekent met een liner en daarna een lippenstift aanbrengt staat vaak een stuk ‘netter’. Ook blijft de lippenstift beter zitten en je kunt je lippen er optisch groter uit laten zien. Het vaak is zo’n potloodje niet heel erg groot en duurt het niet lang voordat je hem moet slijpen. Maar dan moet je natuurlijk wel een potloodslijper in huis hebben en laat dat nou net zo’n accessoire zijn die niet iedereen standaard in huis heeft.

Daar heeft beautymerk Catrice iets op bedacht, want sommige lipliners uit hun assortiment komen mét geïntegreerde puntenslijper. Hoe zit dat dan?

Bekijk deze TikTok-video van het merk zelf om erachter te komen waar je deze ‘sharpener’ kunt vinden en hoe je deze gebruikt:

@catrice.cosmetics

Did you know this hidden secret?😁 #makeuphacks #liplinerhack #lipliner #producthack #catrice #catricecosmetics #crueltyfreemakeup

♬ Oh my god what is that – Funny memes

Hoe zit dit bij onze redactie?

Wij hebben natuurlijk ook gelijk in onze make-upvoorraad gekeken of dit écht zo is. Tot onze grote verbazing zien we dat ook wij deze lipliners al lang in ons bezit hebben! Je draait het achterkantje eraf en het is nog makkelijk te gebruiken ook.

lipliner catrice
Bron: Redactie

We zijn benieuwd of jullie al bekend zijn met deze slijper én of jullie deze al in jullie bezit hebben. Het heeft ons in ieder geval erg verrast.

5 upcoming beautymerken die je wilt uitproberen