Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 15 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Tortelduifjes Niek en Joan delen eerste foto samen op Instagram

De Nederlandse realityprogramma’s zijn niet meer op twee handen te tellen en de meesten gaan over het vinden van liefde. Denk bijvoorbeeld aan het programma Love Island. Vrijgezellen moeten met elkaar koppelen en vinden vaak een match, na een aantal weken in de Spaanse zon doorgebracht te hebben. Ook in Nederland is het programma een succes en konden we allemaal zien hoe Joan en Mert tijdens seizoen 3 de liefde vonden én ook nog eens de winst mee naar huis namen.

Toch heeft de liefde tussen die twee niet lang mogen duren.

Love Island vs. De Bachelorette

Nog zo’n programma waar vrijgezellen op zoek gaan naar de perfecte match: De Bachelor(ette). In 2020 gingen 18 mannen naar Zuid Afrika met als doel: het hart van Gaby Blaaser veroveren. Niek Marijnissen was een van die deelnemers en hij schopte het tot de laatste 4. Toch koos Gaby niet voor Niek en dat betekende dat Niek alleen naar huis ging.

Er hangt liefde in de lucht

Vorige week schreven we over een mogelijke romance tussen Niek van De Bachelorette en Joan van Love Island. Het was nog niet helemaal zeker maar roddelaccounts @reality.fbi en @fawrynotsawry dachten zeker te weten dat Joan op date was met Niek. Joan had namelijk een video op Instagram geplaatst waarom een arm van haar ‘date’ te zien was en oplettende volgers herkenden het horloge van Niek.

Ben je benieuwd naar deze foto’s? Bekijk hier ons eerdere bericht over Niek en Joan!

Instagram official?

Gisteren postten zowel Joan als Niek een foto en video op hun Instagram Story waar ze samen gezellig aan het wandelen waren. Niek geeft Joan een kus op haar wang en ze zien er beiden ontzettend vrolijk en gelukkig uit. Is het dan nu Instagram official?!

Joan en Niek
Instagram @iamjessicajoan Instagram @iamjessicajoan
Niek en Joan
Instagram @Niekmarijnissen

De twee laten nog niks los over hun officiële relatiestatus, maar wat het ook is, wij wensen ze veel geluk toe!