Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 15 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Huh?! Rico Verhoeven en Yolanthe Cabau samen gespot in Los Angeles

Rico Verhoeven ambieert naast het kickboksen nog iets anders, namelijk: acteren. Hij is in momenteel in LA om zijn dromen achterna te gaan en werkt hard aan zijn acteercarrière in Hollywood. Toch is hij daar niet alleen bezig met acteren, want Rico zou afgelopen weekend samen gezien zijn met Yolanthe Cabau.

Hoe zit dat nou?!

Rico en Yolanthe

De kickbokser en de actrice hebben een klein verleden: zo zou Rico twee jaar geleden een duur boeket bloemen naar Yolanthe hebben gestuurd. Rico zelf vertelde dat hij wel vaker attenties opstuurt, maar zijn toenmalige vrouw Jackie dacht daar anders over. Zij reageerde onder een Instagram-post van Yolanthe met de volgende tekst :‘Staan de bloemen van Rico er ook bij? Die van 800 dollar? Bofkont, ik heb nog nooit een Valentijnscadeau gehad!’. De reactie werd snel verwijderd, maar toen was hij natuurlijk al lang opgemerkt door de media en oplettende volgers.

Toch is Rico niet de enige man die de laatste tijd gelinkt wordt aan Yolanthe: zo werd ze ook gespot met Donny Roelvink, waarna druk gespeculeerd werd of Yolanthe een van de redenen is van de breuk tussen Donny en ex Janice. Ook werd ze gezien met Lentini Eersteling, een model dat ook in LA woont.

Zijn Donny Roelvink en Janice Blok nu echt uit elkaar?

Los Angeles

Yolanthe woont voor een groot deel van het jaar in Los Angeles met haar zoontje Xess Xava. Net zoals Rico werkt hard aan haar carrière als actrice. Zij en Rico zijn tot nu toe ‘goede vrienden’, maar worden dus wel vaak samen gezien. Evert Santegoeds vertelt aan Shownieuws: ‘beiden hebben een link met Mark Wahlberg. Hij omdat ze samen trainen en Yolanthe omdat ze samen in een film hebben gespeeld.’ Walhberg is ook filmproducent en daarom is het voor zowel Rico als Yolanthe handig om zo’n contact te hebben.

De twee zijn tot nu toe dus goede vrienden, maar we houden het in de gaten!

Relatieadvies van je dromen? Dit is wat jouw dromen je willen vertellen