Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 15 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Wie is de Mol? seizoen 22 speelt zich af in dít bijzondere land

Eerder werd al bekendgemaakt welke elf kandidaten meedoen aan het tweeëntwintigste seizoen van Wie is de Mol? meedoen. Het spannende programma maakt vandaag bekend waar dit seizoen zich afspeelt.

Wie is de Mol? seizoen 22

Nou, waar gaat de reis naar toe dit jaar? Het wordt.. Albanië! Daarnaast krijgt Wie is de Mol? ook een nieuw online napraatshow, genaamd Niet de Mol. Oud-deelnemer Splinter Chabot wordt de presentator van deze show. Hij gaat elke week een kanidaat die het spel moest verlaten interviewen.

Wie is de Mol? plaatst op Instagram een introductievideo van het land. Bij de video schrijven ze: ‘Albanië was de geheime bestemming van Wie is de Mol? seizoen 22. Staat 1 januari al in jouw agenda?’

Deelnemers

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is afgelopen augustus opgenomen. Toen werden ook de elf kandidaten onthuld. Een leuke twist: kijkers konden toen via een livestream zelfs invloed hebben op de eerste executie. De kijkers konden een vrijstelling uitdelen aan degene die voor hen het minst verdacht was. Arno Kantelberg bleek het meest verdacht door de fans. Maar wat betekent dit voor het spel en is deze beschuldiging terecht? Spannend!

De deelnemers voor dit seizoen zijn journalist Arno Kantelberg, acteur Everon Jackson Hooi, zanger Glen Faria, presentatrice Fresia Cousiño Arias, presentatrice Hila Noorzai, actrice Kim-Lian van der Meij, operazangeres Laetitia Gerards, presentator Sahil Amar Aïssa, zangeres Suzanne Klemann, komiek Thomas van Luyn en presentatrice Welmoed Sijtsma. Ook dit jaar gaat Rik van de Westelaken het populaire programma presenteren.

Op zaterdag 1 januari is de eerste aflevering van Wie is de Mol? te zien bij AVROTROS op NPO 1 om 20.30 uur. Gaan jullie ook kijken naar het nieuwe seizoen? Wij zeker wel!

Niet 1 maar 2 deelnemers van Expeditie Robinson vertrekken naar huis