Audrey Garot
Audrey Garot Nagels 7 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Hailey Bieber showt haar ‘chocolate glazed donut nails’ en dit is de nieuwe nageltrend voor deze herfst

Wat kan Hailey Bieber nou niet?! Ze weet wat het beste voor haar is op het gebied van huidverzorging, bedenkt de beste haarstijlen en nu heeft ze ook de nieuwste nageltrend voor aankomende herfst bedacht en dit laat ze zien op TikTok.

En haar fans zijn enthousiast.

Wordt dit de nieuwe nageltrend voor aankomende herfst?

Een tijdje terug werd Hailey Bieber gespot met de ‘glazed donut nails’. De naam zegt het al, dit zijn geglazuurde donutnagels en deze hebben een natuurlijke kleur. Nu we steeds meer richting de herfst gaan, vond Hailey Bieber het ook tijd om haar nagels hierop aan te passen en heeft ze de ‘chocolate glazed donut nails’ de wereld ingebracht.

Dit zijn dezelfde nagels als hierboven, maar dan nu met een chocoladekleur. Speciaal voor de herfst, cute! Zelf zegt ze er het volgende over: “I know we’re tired of my constant color switch up but… the chocolate glazed donut nails are really hitting me for fall”. Hier zijn wij het helemaal mee eens want ook wij zijn fan!

@haileybieber

I know we’re tired of my constant color switch up but… the chocolate glazed donut nails are really hitting for me for fall 🤤🤎🍩🍩🍩🍩🍩 @zolaganzorigt

♬ original sound – jex

Hoe maak je deze nagels?

De nagels van Hailey zijn gemaakt door nail artist Zola Ganzorigt. Als basis voor de nagels gebruikte zij een lichte karamelbruine tint. Hieroverheen komt nog een opalenlaag, dit zorgt ervoor dat de nagels een geglazuurde uitstraling krijgen. Hiervoor gebruikt Zola meestal de Tin Man Can van OPI, maar je kan natuurlijk ook voor een budget-variant kiezen.

TikTok

De nieuwe nageltrend wordt massaal opgepakt op TikTok en fans proberen ook zelf de trend uit. Ook worden er meerdere DIY’s gedeeld hoe je deze mooie nagels kan maken, zodat met de herfst iedereen haar nagels kan nailen! Doe jij mee met de trend deze herfst?

Wil jij deze nageltrend proberen, maar heb je broze en zwakke nagels? Probeer dan eerst deze ‘nail slugging’ hack van TikTok voor sterke en gezonde nagels!

Fan van parels? Dan is deze populaire manicure echt iets voor jou