Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty en Style 8 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze ‘nail slugging’-hack van TikTok zorgt voor sterke en gezonde nagels

TikTok staat helemaal vol met hacks en trends op het gebied van mode en beauty. Elke week gaat er weer een nieuwe hack viraal, maar dit betekent niet dat ze ook allemaal goed werken. Gelukkig gaat er nu een nieuwe hack rond op social media die écht iets voor je doet. Deze ‘nail slugging’-hack van TikTok zorgt er namelijk voor dat je nagels weer sterk en gezond worden.

En wie wil dat nou niet?

‘Nail slugging’

Slugging ging ooit viraal als een methode om extra vocht toe te brengen in je gezicht en je haar. Nu zijn het je nagels die eraan moeten geloven, want ‘nail slugging’ is dé nieuwste hack die je wilt proberen. Net als je haar en je huid kunnen waarschijnlijk ook je nagels wel wat extra verzorging gebruiken en ‘nail slugging’ is dan the way to go.

Nailart is op dit moment namelijk weer helemaal trending, maar al deze nagellak is niet ideaal voor de kwaliteit van je nagels. Het is tijd om die nagels eens flink te verwennen. ‘Nail slugging’ is het insmeren van je nagelriemen met vaseline en nagelolie, waardoor je nagelriem versterkt en het je nagels beschermt tegen bijvoorbeeld waterschade.

Dit wimperserum van The Ordinary gaat viraal op TikTok en de resultaten zijn niet normaal

TikTok

Het duurde natuurlijk niet lang voordat TikTok deze nieuwe hack oppakte. De ‘nail slugging’-hack gaat op dit moment compleet viraal op het platform. Zo laten gebruikers zien hoe zij hun nagels verzorgen en dit is niet alleen heel interessant om te leren, maar ziet er ook nog eens satisfying uit. Neem zelf maar eens een kijkje:

@drcharlesmd1 Slug your nails?! Yes. #slugging #nails #nailart #drcharlesmd #dermatology #nailtech #nailhack #skincare #lotion #nailsartvideos #fyp #needtoknow #slug ♬ Envolver – Anitta

@lovefreshpaint Been doing this for years, didn’t know it had a name 😅 #nailcare #slugging #nailinspo #fypシ #foryou #CloroxMistChallenge #nails ♬ Sunny Day – Ted Fresco

Het verzorgen van je nagels hoeft gelukkig niet duur te zijn. Zo haal je bij de Douglas al een pot Vaseline voor maar € 2,69 en kost een nagelolie van de Essie maar € 9,99. Sla ze dus snel in zodat jij aan het einde van deze zomer nog met verzorgde en gezonde nagels loopt.