Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 8 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

OMG! De eerste beelden van Bridgerton 3 (+Lord Anthony en zijn Kate) zijn uitgelekt

LADIES AND GENTLEMEN – IT’S HERE! De eerste beelden van de opnames van Bridgerton seizoen 3. Nu kunnen we hier natuurlijk nog helemaal niks mee, we moeten eerst nog een tijd wachten tot alles op Netflix verschijnt. Maar het is wel bijzonder leuk om alle karakters weer in kostuum te zien. Zoals de knappe Lord Brigerton en zijn Kate. Ze zijn te-ruuuuuuhug! We zijn enthousiast, merk je het? Natuurlijk delen we deze beelden ook met je.

Bridgerton seizoen 3

Dit seizoen gaat dan wel niet over Anthony en Kate, maar over Penelope Featherington en Colin Bridgerton. Penelope heeft haar langgekoesterde verliefdheid op Colin eindelijk opgegeven na het horen van zijn kleinerende woorden over haar vorig seizoen. Ze heeft besloten dat het tijd is om een man te vinden, het liefst één die haar genoeg vrijheid geeft om haar dubbelleven als Lady Whistledown voort te zetten, ver weg van haar moeder en zussen. Maar vanwege haar gebrek aan zelfvertrouwen mislukken Penelope’s pogingen op de huwelijksmarkt dramatisch.

In de tussentijd is Colin teruggekomen van zijn zomerse reis met een nieuwe look en een flinke portie zelfverzekerdheid. Maar tot zijn grote verdriet merkt hij dat Penelope, de enige persoon die hem altijd heeft gewaardeerd, hem de rug toekeert. Colin doet er alles aan om Penelope’s vriendschap terug te winnen en biedt aan haar te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen, zodat ze dit seizoen een echtgenoot kan vinden. Maar wanneer zijn lessen iets te goed blijken te werken, begint Colin zich af te vragen of zijn gevoelens voor Penelope wel echt vriendschappelijk zijn. Lijkt ons een lastige situatie – maar daar komen ze wel uit. Toch?!

Hoe díe twee eruit zien in live action blijft nog even geheim, maar we hebben al wel een sneak peak gekregen op de Instagram van Netflix en Bridgerton zelf.

Er is wel een ander stel gespot in het zuiden van Londen.. namelijk Kate en Anthony, living the married life. Nou.. hoe gaat het met #kanthony?!!

Daar zijn ze dan! Prachtig als altijd. We zijn benieuwd hoe in seizoen 3 zijn. Nog steeds zo strijdlustig? Of een stuk rustiger? We will see.

Fan van Bridgerton? Dan wil je deze op Bridgerton geïnspireerde sekstandjes zeker proberen