Britta van Aggele
Britta van Aggele Lifestyle 9 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Victoria Waldau heeft een eigen collectie met NA-KD en wij willen alles hebben

Waarschijnlijk volg je deze prachtige brunette al op Instagram. We hebben het natuurlijk over de 24-jarige Victoria Waldau. Zij is niet alleen net bevallen van de meest schattige baby ooit – genaamd Kylie Josefine Klibansky – maar heeft nu ook een eigen collectie ontworpen met het merk Zweedse kledingmerk NA-KD en wij zijn compleet obsessed.

Ff ons salaris uitgeven 💸

Victoria Waldau

Als je Victoria Waldau kent, dan ken je haar waarschijnlijk van Instagram. De 24-jarige brunette is namelijk een echte influencer te noemen met haar 216.000 volgers. Als je op zoek bent naar wat inspiratie op het gebied van beauty of mode wil je zeker even op haar Instagram-account kijken, want Victoria Waldau zorgt er altijd voor dat ze er fabulous uitziet.

Wij kijken er dan ook niet van op dat de kersverse moeder een eigen collectie heeft ontworpen met het merk NA-KD. Victoria gaf ons al enkele weken verschillende keren een sneak peak van haar nieuwe collectie en fans lieten dagelijks weten dat ze niet konden wachten tot de items online zouden komen. Nu is dat moment eindelijk hier en wij zijn obsessed met haar collectie.

NA-KD collectie

Op de website van NA-KD is de hele collectie van Victoria Waldau te bewonderen. De collectie bestaat vooral uit veel jurken en ook pailletten zien we bij verschillende items terugkomen. Zo zijn er verschillende korte en lange jurken die helemaal bedekt zijn met pailletten en wij willen ze direct hebben.

Het kleurenpallet van de collectie lijkt vooral te bestaan uit wit, roze, blauw en zwart en deze kleuren zijn perfect voor zowel de zomer als de winter. Een echte geslaagde collectie dus als je het aan ons vraagt.

Reacties

Ook bij fans lijkt deze collectie van Victoria flink in de smaak te vallen. Ze reageren namelijk massaal onder haar foto’s. Zo schrijft een fan: “Is this the most beautiful NA-KD collection yet or what?? 😍😍 I’m totally in love!” Andere fans schrijven: “The pink 😍😍 need!”, “Whoooopwhoooppp!!!! So excited!!! Love the whole collection 😍😍” en “Obsessed❤️”

Wij zetten onze favoriete items op een rij:

1. Satijnen maxi-jurk – €69.95

Victoria Waldau NA-KD collectie
NA-KD

2. Asymmetrische mini-jurk met open rug – €40.95

NA-KD

3. Maxirok met hoge split en pailletten – €46.95

Victoria Waldau NA-KD collectie
NA-KD

Wat vind jij van de NA-KD x Victoria Waldau collectie?

Op zoek naar een nieuwe outfit? Deze kledingwinkels doen mee aan Black Friday 2021