Emma Toussain
Emma Toussain Mode 27 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Heb je de hele Zara wel gezien? Bij deze webwinkels shop je de meest fashionable outfits

Tijdens de zomermaanden is het heel erg verleidelijk om regelmatig je favoriete winkels binnen te lopen voor dat nieuwe shirtje, jurkje, die toffe zonnebril of die jumpsuit die wel heel erg leuk staat. Vaak keren we ons dan tot winkels als Zara, Bershka, H&M en nog een aantal stores, maar dat is natuurlijk niet erg origineel. Half vrouwelijk Nederland loopt in zo’n zomerjurkje van de Zara en soms wil je gewoon wat anders. Mocht je struggelen met het vinden van inspiratie – no worries! Wij helpen je een handje.

En zetten de leukste webshops voor je op een rijtje!

Op zoek naar originele en fashionable outfits

Oké, we snappen het. Winkels als H&M en Zara zijn geweldig. Leuke kleding en vaak nog budgetvriendelijk ook. Dat is vaak erg fijn als je nog op school zit of als je net begonnen bent met werken. Maar als jij van een beetje originaliteit houdt dan zijn dit niet de beste winkels om te shoppen. Wij zetten daarom ook wat shops voor je op een rijtje waar je zeker ook even wilt kijken.

1. Nasty Gal

Deze webshop is ontstaan in San Fransisco en bestaat naar eigen zeggen voor ‘the “girl in progress”. Badass to the core, ever-evolving and growing, striving to be better every. damn. day. Flaws encouraged.’ Voor de stoere chick dus die niet bang is om een beetje gedurfd door het leven te gaan. Sommige items zijn wat prijzig, maar ze hebben vaak ook hoge kortingen. Zeker even de moeite waard!

nasty gal shoppen
Nasty Gal

2. Tiger Mist

Een online store opgericht in Australië. Je moet dus wel rekening houden met andere prijzen en invoerrechten als je kleding koopt. Goed nieuws: de Australische dollar staat veel hoger dan onze munteenheid dus als een jurkje 50 AUD kost, is dat bij ons maar zo’n +- 30 euro. De site heeft heel veel leuke jurkjes en tops. Doe alsof je in Australië woont en ga voor de sophisticated surfer look.

Tiger Mist shoppen
Tiger Mist

3. Motel Rocks

Sexy maar toch stoer? Dat is waar Motel Rocks voor staat. Er zijn heel veel leuke items te vinden die je weer met elkaar kunt combineren! Iets prijziger dan de Zara of H&M, maar wel een stuk origineler. Ook al koop je een grijze pantalon – het zit toch net even anders dan die ‘iedereen’ heeft.

Motel Rocks Shoppen
Motel Rocks

Fashionable! Dit wordt dé zonnebrillentrend van deze zomer