Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 14 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Welk koppel staat centraal in Bridgerton seizoen 3? Simone Ashley geeft ons het antwoord

Bridgerton seizoen 2 staat sinds een aantal weken op Netflix en we kunnen met een gerust hart zeggen dat we redelijk obsessed zijn. Seizoen 1 draaide om Daphne en Simon en hun moeizame maar intense liefdesverhaal. Helaas zagen we de knappe Simon niet terug het vervolg maar gelukkig stond er een ander liefdesverhaal centraal: die van Anthony en Kate. Deze twee lovebirds keren gelukkig wél terug. Simone Ashley (Kate) vertelt ons wie de hoofdrol gaat spelen in het derde seizoen.

En dat zal je verbazen.

Bridgerton seizoen 2

De zussen Edwina en Kate Sharma (gespeeld door Charithra Chandran en Simone Ashley) staan ​​centraal in het tweede seizoen van Bridgerton, waarin een liefdesdriehoek ontstaat met Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey). Terwijl Anthony en Edwina op papier een perfecte match zijn, is het haar zus Kate waar hij voor valt. Zij delen dan ook verlangende blikken en er is heel veel chemie. Desondanks gaat Anthony Bridgerton door met zijn huwelijk met Edwina, omdat hij denkt dat dit het juiste is om te doen. Dingen veranderen op hun trouwdag wanneer Edwina zich realiseert dat Anthony echt verliefd is op haar zus Kate. Ze besluit de boel bij het altaar af te blazen en uiteindelijk trouwen Kate en Anthony.

Opnames Bridgerton seizoen 3

In een interview met People verklapte Simone alvast wat dingen over seizoen 3. Zo zullen de opnames voor seizoen 3 deze zomer van start gaan, zal de liefdesfocus dit keer op een ander koppel komen te liggen (geen verrassing) en als we Simone mogen geloven zal seizoen 3 draaien om Penelope en Colin. In het interview zegt ze: “We geven het stokje door aan Nicola en Luke. Ik kan niet wachten om hun liefdesverhaal te zien en ben benieuwd wat ze in petto hebben. Ze gaan het vast fantastisch doen. Ik ben er heel enthousiast over.”

Als je fan bent van de originele Bridgerton-boekenreeks dan weet je vast ook dat boek 3 niet gaat om Colin, maar om Benedict Bridgerton. Veel fans zijn dan ook verbaasd dat het liefdesverhaal van Penelope en Colin voorgang krijgt.

Twitter

Ook op Twitter zijn kijkers van de hitserie niet blij met het feit dat seizoen 3 draait om Penelope en Colin. Wordt Colins broer Benedict nou echt overgeslagen en in hoeverre zet Eloise haar zoektocht naar een man voort?

Wij zijn benieuwd of seizoen 3 van Bridgerton echt draait om Penelope en Colin en of de twee ook met elkaar eindigen.

Dit zijn de 11 heetste seksscènes uit de hitserie Bridgerton