Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 13 apr 2022
Leestijd: 6 minuten

Dit zijn de 11 heetste seksscènes uit de hitserie Bridgerton

Toen het eerste seizoen van Bridgerton verscheen was iedereen eindelik meteen verkocht. Bridgerton gaat niet alleen over de mooie outfits, make-up, prachtige locaties en romantiek, maar vooral om de seksscènes. De maker van Bridgerton hebben de meest originele plekken en standjes uitgekozen én ook weten ze de spanning goed op te wekken. Wil jij deze scènes nog eens opzoeken? Dat is helemaal niet zo gek.

We zetten de heetste seksscènes voor je op een rij.

Seksscènes Bridgerton

Als je hebt genoten van seizoen 1 van Bridgerton, dan heb je het tweede seizoen van de populaire Netflix-serie vast in een paar dagen uitgekeken. In seizoen 2 van Bridgerton volgen we het liefdesleven van Viscount Anthony Bridgerton. Sommige mensen vonden dit seizoen wat tegenvallen, omdat er minder hete seksscènes in het seizoen te zien zijn. Wel zijn er genoeg andere spannende momenten te zien tussen Anthony en Kate. Wil je die seksscènes graag nog een keer zien? Dan volgt hier een snelle ‘handleiding’ naar het seizoen én de aflevering die je misschien nog even opnieuw wil kijken.

1. Siena & Anthony tegen een boom: Seizoen 1, Aflevering 1

De serie is nog maar net begonnen en één van de heetste seksscènes heeft zich al afgespeeld. Dit is namelijk Daphne’s oudste broer, Anthony Bridgerton, die seks heeft met zijn geheime vriendin Siena tegen een boom. Dit terwijl een bewaker de wacht houdt. Het is wel duidelijk dat het een vluggertje is, maar heet kan je het zeker noemen. Misschien kan je hier zelfs wat inspiratie van opdoen?

Bridgerton
Netflix

2. Simon & Daphne in de tuin: seizoen 1, aflevering 4

Dit is natuurlijk geen seksscène, maar wel de eerste keer dat Daphne en Simon hartstochtelijk zoenen. Na al die opgebouwde spanning kan je wel zeggen dat dit een heel heet moment is. Het begon toen prins Friedrich Daphne op de dansvloer ten huwelijk wilde vragen, ze rende overdonderd naar de tuin. Natuurlijk kwam ze daar Simon tegen. Ondanks dat de twee opdat moment een beetje ruzie met elkaar hebben zoenen ze toch. Hoewel dit een kettingreactie veroorzaakt die ertoe leidt dat ze uiteindelijk niet zo gelukkig trouwen, is het uiteindelijk absoluut de moeite waard. Want dit moment heeft ons vele heette seksscènes gegeven.

3. Simon & Daphne’s eerste nacht samen: seizoen 1, aflevering 5

Simon en Daphne zijn uit verplichting met elkaar getrouwd, maar tijdens hun huwelijksnacht komen ze erachter dat ze van elkaar houden. Alhoewel, zij noemen het ‘branden’. Veel van de scènes van Bridgerton zijn intens en schandalig, maar deze seksscènes is zacht, zwoel en romantisch.

4. Simon & Daphne’s Sex Montage: Seizoen 1, Aflevering 6

In seizoen 1 krijgen van zelf een hele seksmontage van Simon en Daphne. Het is dan ook hun huwelijksreis en daar mag eindelijk gewipt worden. Tijdens het eten wordt er geflirt, daarna verlaten de twee de tafel en rennen naar buiten, waar het (natuurlijk) regent. Ze beginnen te vrijen, wat al snel leidt tot een paar verschillende clips van het stel. het blijft niet alleen bij de seksscènes in de regen. Het stel is te zien langzaam en hartstochtelijk in bed en dan tijdens het picknicken bij een meer. Als laatste op een ladder in wat een bibliotheek lijkt te zijn. En.. dat allemaal terwijl je een klassieke cover van Taylor Swift’s ‘Wildest Dreams’ hoort.

Bridgerton
Netflix Netflix

5. Simon & Daphne Op Simon’s Bureau: Seizoen 1, Aflevering 6

Seks hebben op een bureau is vast een plek die je zelf al een keer geprobeerd hebt of nog wil proberen. Doe wat inspiratie op door deze seksscène van Simon en Daphne te bekijken. Simon zit te werken achter zijn bureau en verliest de tijd uit het oog. Simon schrikt als Daphne zijn kantoor binnenkomt. Het stel begint te zoenen en voordat je het weet trek hij zijn broek uit, haar jurk omhoog en beginnen ze te seksen bovenop zijn boeken.

Daphne realiseert zich hier dat Simon niet ín haar klaarkomt, iets wat wel nodig is om zwanger te worden. Dat is iets wat Daphne nog niet weet en ze vraagt daarom aan haar huishoudelijke hulp hoe een vrouw zwanger moet worden.

6. Simon & Daphne op de trap: Seizoen 1, Aflevering 7

Simon komt laat na een gevecht pas thuis, hierdoor zet Daphne vraagtekens bij hun huwelijk. Ondanks de ruzie beginnen ze te zoenen en vallen ze op de trap. Dit is een van die “we zijn zo boos op elkaar – maar zo opgewonden” situaties. Deze seksscène eindigt met een domper, want als ​​Daphne vraagt om de situatie naar de slaapkamer te verplaatsen, zegt Simon dat hij geen seks meer met haar zal hebben.

7. Siena & Anthony onder de tribunes: Seizoen 1, Aflevering 8

Niet alleen Simon en Daphne hebben dit seizoen de heetste seksscènes, ook Siena en Anthony kunnen er wat van. Het stel kijkt elkaar aan tijdens een bokswedstrijd en ondanks dat ze uit elkaar zijn overvalt de passie hen enorm. Siena is niet bang om de leiding te nemen en onder de tribunes spelt ze Anthony’s handen boven zijn hoofd voordat ze zijn kleren uittrekt en op zijn schoot klimt.

Bridgerton
Netflix

8. Simon & Daphne’s ‘Lovemaking’: Seizoen 1, Aflevering 8

Nadat Simon aan Daphne vertelde waarom hij geen kinderen wilde, zei Daphne tegen Simon dat hij wél genoeg liefde verdient. Het was daarna aan hem of hij zich voor haar zou openstellen. Hij dacht erover na en na het bal kwam hij haar kamer binnen en droeg hij ​​haar zachtjes naar het bed. Deze seksscène was errrrug romantisch. Voor het eerst besluit Simon in Daphne klaar te komen. Waarom? Hij wil niet alleen bij Daphne blijven, maar ook samen een gezin stichten.

9. Anthony & Kate in de kerk Seizoen 2, Aflevering 6

In seizoen 2 krijgen we pas in aflevering 6 een seksscène, nou ja, niet eens een échte. Net als Daphne en Simon in de tuin, is dit de grote eerste kusscène. Nadat Edwina vindt dat Anthony en Kate haar hebben gebruikt, loopt ze woedend weg van de bruiloft. Anthony en Kate vallen in elkaars armen omdat ze denken dat dit de laatste keer is dat ze samen kunnen zijn.

Bridgerton
Netflix

10. Anthony & Kate’s Lovemaking: Seizoen 2, Aflevering 7

Lang blijven deze twee niet uit elkaar. Aan het einde van aflevering 7 zijn de twee alleen in de tuin nadat de Bridgertons een bal hadden georganiseerd waar niemand aanwezig was. De twee komen erachter dat ze zó aangetrokken tot elkaar zijn, dat het eindigt in seks buiten in het prieeltje. Al die opgebouwde spanning tussen de twee zorgt wel voor een hete scène.

11. Anthony & Kate’s Morning After: Seizoen 2, Aflevering 8

We zien helaas niet hoe Anthony & Kate zijn getrouwd. In plaats daarvan zien we de twee in bed in Aubrey Hall na de ceremonie, gelukkig getrouwd. Op hetzelfde moment komt de rest van de familie samen om Pall Mall te spelen als een blije familie. Het is waarschijnlijk de schattigste seksscène van dit seizoen.

Bridgerton
Netflix Netflix

Dit karakter uit Bridgerton ben jij op basis van jouw sterrenbeeld