Metro
Metro Sterrenbeelden 13 apr 2022
Leestijd: 4 minuten

Wat staat je deze week te wachten? Dit is je horoscoop van week 15

We hebben weer een horoscoop voor je klaar staan! En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 15 voor jou in petto heeft?

Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen..

Horoscoop week 15

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Ram – 21 maart t/m 20 april

Als iemand jou zijn nieuwe plannen voorschotelt, vertel dan eerlijk wat je er van vindt. Ook als je het niet ziet zitten. Zeg het juist dan direct en zonder omwegen. Zo worden er geen valse verwachtingen gewekt en voorkom je teleurstelling.

Stier – 21 april t/m 21 mei

Je omgeving stelt hoge eisen aan je. Je hebt moeite hieraan te voldoen en je voelt je in je vrijheid beperkt. Vergeet niet dat jij slechts aan je eigen eisen hoeft te voldoen om gelukkig te leven. Je bepaalt het zelf.

Tweelingen – 22 mei t/m 21 juni

Laat je partner in zijn/haar waarde. Hij/zij gaat in de verdediging als je de aanval zo openlijk inzet. Dat is niet constructief en zal de relatie geen goed doen. Wees diplomatiek in je optreden. Iets meer begrip tonen is een wereld van verschil.

Kreeft – 22 juni t/m 22 juli

Jij hebt deze week de neiging om pijnlijke kwesties uit de weg te gaan. Het is echter verstandig om problemen meteen uit de weg te ruimen en over pijnlijke kwesties gewoon te praten, voordat deze uitgroeien tot nog veel grotere problemen.

Leeuw – 23 juli t/m 23 augustus

Je vindt deze week weer eens dat jij eigenlijk op de stoel van je baas zou moeten zitten. Het gaat helemaal niet zo als jij vindt dat het zou moeten gaan. Dat is waarschijnlijk ook zo en als je dat zo sterk ervaart, zul je daar echt iets aan moeten doen.

Maagd – 24 augustus t/m 23 september

Als iemand jou deze week iets in vertrouwen vertelt, houd dat dan voor jezelf. Je hebt de behoefte er over te praten. Schaad het vertrouwen van je vriend(in) niet. Praat er liever met hem/haar zelf over. Dat werkt voor jullie beide genezend.

Weegschaal – 24 september t/m 23 oktober

Jij geeft geld uit als water. Pas op, dat kan niet goed gaan. Zelfs al heb je een riant salaris, alles raakt een keer op. Gelukkig gaat het op het werk goed en is een inkomensverhoging niet uitgesloten. Maar ook dan geldt, ieder salaris kan op.

Schorpioen – 24 oktober t/m 22 november

Jij bent deze week echt een vechter. Maar je tegenstander is dat ook en er lijkt dan ook geen eind te komen aan de strijd. De enige oplossing is dat je op zoek gaat naar onafhankelijke hulp om een doorbraak te forceren. Zo kan het niet doorgaan.

Boogschutter – 23 november t/m 21 december

Het is tijd om beperkende relaties open te breken. Denk aan je persoonlijke groei, zorg dat jij gelukkig wordt en blijft. Je moet immers je hele leven nog verder met jezelf. Begin gelijk deze week nog te werken aan jouw geluk, jouw toekomst.

Steenbok – 22 december t/m 20 januari

Jij bent deze week in voor een romantisch avontuur. Een verliefdheid komt op, dat wordt een heerlijke tijd voor jou. Met zoveel zelfvertrouwen is dit de perfecte tijd om aan je uiterlijk te werken. Als ook dat verbeterd, kun jij niet meer stuk.

Waterman – 21 januari t/m 19 februari

Jij kunt werkelijk een innemende persoonlijkheid zijn, als je dat wilt. Daarmee maak je deze week dan ook indruk. Vooral op iemand waar je een oogje op hebt. Dat kan natuurlijk op een heel romantisch avondje uitlopen en nog meer…

Vissen – 20 februari t/m 20 maart

Je beschikt over goede inzichten. Je neemt deze week de juiste beslissingen. Ook de mensen om je heen zijn tevreden. Men zal je in de toekomst zeker vaker om raad vragen en dat is iets waar je best trots op mag zijn.

Dit artikel verscheen eerder bij onze collega’s van METRO