Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 14 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Dramatische exit in De Bachelor: deze twee dames moeten de haciënda verlaten

Niet één, maar twee meiden moesten gisteren de Mexicaanse haciënda verlaten in De Bachelor. De onverwachte exit leverde veel tranen op bij de deelnemers van het liefdesprogramma.

Het keuzemoment komt voor Bachelor Thomas van der Vlugt steeds dichterbij. Met wie gaat hij naar huis? Om die keuze te kunnen maken, schakelt Thomas de hulp in van zijn goede vriend Patrick en zijn zus Willemijn. Dat hij veel waarde hecht aan de mening van zijn dierbaren, blijkt al snel. Vooral het gevoel van Willemijn kan “doorslaggevend zijn”.

De Bachelor

Patrick en Willemijn maken kennis met de vrijgezelle dames en ze laten er geen gras over groeien. “Wat vinden ze van Thomas? Hoe zit hun gevoel? En denken ze dat er meer in zit?” Dat de vonken overslaan tussen Merel en Thomas is te zien, maar toch heeft Patrick zijn twijfels. “Ik denk wel dat er ook nog andere dames in het spel zijn, die jou meer op de rem durven te laten trappen”, laat hij weten. Toch weet Merel zich uiteindelijk bij de favorieten te scharen, samen met Inge.

Twijfels

De drie dames waar de meeste twijfels over ontstaan zijn Indigo, Ascha en Maureen. Zo is Ascha “moeilijk te doorgronden” en voelt Willemijn heel sterk aan dat Indigo “niet de liefde is” voor Thomas. Ook heeft zijn zus twijfels over Maureen. “Past ze bij jou? Is het de juiste match? Is ze een aanvulling? Ik ben niet zeker genoeg over haar.” Kijkers van De Bachelor vinden niet alle adviezen even waardevol. “Bij Indigo is leeftijd een ding. Maar Maureen is toch maar 1 jaar ouder dan Indigo?”, vraagt iemand zich af.

Adviezen

Of Thomas de adviezen van zijn wijze raadgevers opvolgt, is de grote vraag. Tijdens de rozenceremonie van De Bachelor zijn er niet vier, maar drie rozen te vergeven. En dus blijkt dat de Bachelor wel degelijk naar Patrick en Willemijn heeft geluisterd. Hij kiest ervoor om Indigo en Ascha te laten gaan. Het levert een hoop tranen op bij de dames én bij Thomas zelf. Inge, Merel en Maureen mogen nog even in Mexico blijven. Dat is spannend, want de finale komt steeds dichterbij.

De Bachelor is iedere woensdag te zien bij Videoland.

Dit artikel verscheen eerder op de website van onze collega’s van Metro

Dit zijn de koppels van ‘Temptation Island: Love or Leave’ 2022