Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 12 apr 2022
Leestijd: 3 minuten

De Bachelor stuurt in de volgende aflevering maar liefst twee (!) dames naar huis en Twitter denkt te weten wie

Morgen kunnen we genieten van de tiende aflevering van De Bachelor met Thomas van der Vlugt in de hoofdrol. In deze aflevering zien we hoe de dames de beste vriend van Thomas gaan ontmoeten en ook zien ze zijn zusje Willemijn. De dames zetten hun beste beentje voor om indruk te maken op deze twee dierbaren van de felbegeerde Bachelor. Helaas pakt dit voor twee dames niet zo goed uit..

Er gaan koppen rollen.

Terugblik aflevering 9 De Bachelor

Eindelijk is het zover, in aflevering 9 van De Bachelor gaat Asha gaat op date met Thomas. Helaas is het weer geen één-op-één date want ook Indigo gaat mee. Ze gaan op roadtrip en ze doen een lekker drankje. Thomas neemt ze allebei nog wel even apart voor een één-op-één momentje. Wie wel een één-op-één date kreeg was Inge. Ze hadden een romantisch etentje en ook gaf Thomas haar een kus. Ook Merel kreeg weer een date en zij ondergingen een bijzonder Mexicaans ritueel. Bij dit ritueel moesten ze modder op elkaar smeren, wat ze er vervolgens in een bad weer af gingen wassen. Hier gebeurde dan ook wel de meest romantische van het seizoen; ze zoenden namelijk (vol passie!) in dat bad.

De cocktailparty ging deze keer net even anders, want de dames moesten onderling afstemmen wie wel en wie niet met Thomas ging praten. Er was namelijk niet genoeg tijd voor iedereen. Uiteindelijk hebben Asha, Anna Noëlle, Maureen en Indigo wat tijd met Thomas gehad en Merel en Inge niet. Bij de rozenceremonie stuurde Thomas de altijd vrolijke Anna Noëlle naar huis.

Voorspelling

Wat we zeker weten is dat de Bachelor twee dames naar huis gaat sturen en wat we dan weer niet zeker weten is welke dames dit zullen zijn. Wel doen we een voorspelling: met Asha heeft Thomas een leuke klik. Wel praat hij vaak met haar over haar werk, wat natuurlijk interessant is, maar betekent dit dat ze een diepere connectie hebben? Wij weten het niet. Met Inge heeft Thomas al wel wat romantische moment gedeeld, maar het zou zomaar kunnen dat na het bezoek van Thomas zijn beste vriend en zusje, Thomas niet zo zeker meer is over Inge. Tussen Indigo en Thomas begint de diepgang pas net, maar zal dat genoeg zijn om haar te laten blijven? Wij kunnen niet wachten op de aflevering van morgen.

Sommige kijkers weten wel zeker te weten wie er naar huis gaan:

Toekomst

Na De Bachelor aflevering van morgen zullen er nog drie dames in Mexico verblijven. Wat betekent dat de zoektocht naar de liefde er voor Thomas bijna opzit. Als we kijken naar het seizoen met Tony Junior, gaat Thomas in aflevering elf waarschijnlijk de dierbaren van de overgebleven dames ontmoeten. Daarna zullen we waarschijnlijk nog zien hoe hij met de laatste twee dames 24 uur zal doorbrengen. In de laatste aflevering zal de Bachelor dan ook echt een keuze moeten maken. Zal de vrouw uit Thomas zijn dromen er dit seizoen écht tussen hebben gezeten? Als we de teaser van Videoland mogen geloven wel.. Thomas zegt dan namelijk dat hij de ware liefde heeft gevonden. CUTE.

OMG: Bachelor Thomas zoent met déze dame tijdens een romantisch onderonsje