Britta van Aggele
Britta van Aggele Food 12 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze virale TikTok-hack zal de manier waarop je wijn drinkt voor altijd veranderen

Op een heerlijke zonnige dag in de tuin zitten of lekker het terras op met een groep vriendinnen: iedereen houdt van een lekkere alcoholische versnapering. Een van onze favoriete drankjes is een lekkere wijn en daar zijn veel lezers het vast mee eens. Of je nou van rosé, rode of witte wijn houdt, deze virale TikTok-hack zal de manier waarop je wijn drinkt voor altijd veranderen.

OMG.

Alcohol

Zoals je vast al wel weet is alcohol helemaal niet zo goed voor je. Zo zijn heel veel celebrities gestopt met het drinken van alcohol en dat brengt vele voordelen met zich mee. Het is niet voor niets dat dry January over de hele wereld een grote hit is. Toch is een glaasje alcohol zo nu en dan natuurlijk wel lekker.

Zo bestaan er oneindig veel verschillende cocktailrecepten, maar voor een makkelijke alcoholische versnaperingen kiezen wij vaak voor een heerlijke wijn. Nu gaat er een TikTok-hack compleet viraal op het platform die de manier waarop je wijn drinkt voor altijd zal veranderen.

TikTok-hack

TikTok-gebruiker Matthew Dalrymple – @mattdalrymple8 – laat in zijn video zien hoe de TikTok-hack werkt. Met deze hack drink je wijn niet langer meer uit een glas, maar gewoon rechtstreeks uit de fles. Dit scheelt een heleboel afwas en de hack is super eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een fles wijn en een waterflesje met een drinkdop.

In de video, die meer dan 3,6 miljoen keer is bekeken, zegt Matthew: “Hello, I have a bottle of wine and I’m going to show you the best way to drink that bottle of wine.” Matthew vervolgt: “First, open the wine. I may have had a swig, but it’s Saturday, why not? Then you take a Smart water bottle cap and you slid it straight on your wine.” Vervolgens schroeft hij de waterdop op de fles wijn en begint hij te drinken.

@mattdalrymple8

drinking from a wine n*pole is the only way to do it 🤷🏼‍♂️ (i’m 23 btw tik tok) #wine #WomenOwnedBusiness #OscarsAtHome #nj #jazzy

♬ original sound – Matthew Dalrymple

Reacties

Natuurlijk zorgt de video van Matthew Dalrymple voor de nodige reacties. Zo schrijft een volger: “Please show us more life tips 😳🥰😁” Andere volgers schrijven: “I’m drunk just watching you down this”, “I say we do this at parties from now on” en “Omg why did i never think of this! Amazing 🤩.”

Dit artikel verscheen eerder bij onze collega’s van NSMBL

Koppijn alert: van deze 2 alcoholische drankjes krijg je de ergste kater