Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 5 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

De Bachelor wordt nu pas écht spannend: Thomas zoent er op los en de dames vinden dat niet leuk

Morgen kunnen we genieten van de negende aflevering van De Bachelor met Thomas van der Vlugt in de hoofdrol. In deze aflevering zien we (eindelijk) wat romantiek en diepere connecties ontstaan tussen Thomas en een paar van de dames. Ook zien we hoe Thomas één dame een kus geeft en wéér met een dame zoent. De spanning is om te snijden en sommige dames zijn misschien zelf wel wat jaloers.

De strijd om de Bachelor begint nu pas echt! *spoilers*

Terugblik aflevering 8 De Bachelor

Thomas is er maar druk mee in deze aflevering! Hij wilde alle dames graag beter leren kennen en strooide daarom met dates. Hij nodigde Anna Noëlle uit voor een culinare date, ze gingen namelijk traditioneel Mexicaans eten koken. Thomas nam Ascha, Yaël en Inge mee op een groepsdate. Ze gingen groepsyoga doen en na een gesprekje met Yaël stuurt hij haar midden in de aflevering naar huis.

Isabella en Indigo gingen shoppen met Thomas en kregen vervolgens een leuk cadeautje. Tijdens de cocktailparty nam hij Merel apart voor een gesprekje, dat volgens de dames veel te lang duurde en té gezellig was. Ze riepen Thomas terug, die vervolgens Maureen nog even apart nam voor een onderonsje. Van de ruzie die Maureen en Anna Noëlle achter de schermen hadden gehad hebben we uiteindelijk niks gemerkt.

Romantiek

Aan het einde van de vorige aflevering zagen we al een beetje wat er komen gaat en dat belooft veel goeds! We zien namelijk hoe Inge en Thomas op een romantische date beleven. We zien dat ze tijdens het praten elkaar handen vasthouden en.. krijgt Inge nou een klein kusje van Thomas? Ook Indigo heeft een één-op-één momentje met de Bachelor.

Maar.. wat pas echt romantisch is is de zoen tussen Merel en Thomas. Ze zoenen namelijk in bad – ja in bad – hoe romantisch wil je het maken? Inge is hier echter minder blij mee: “Tuurlijk ben ik niet blij voor haar,” horen we haar zeggen, “Dan denk je ook weer wat stelt het dan voor?” Vervolgens horen we Indigo semi passief-agressief zeggen: “Ik ga hem gewoon op zijn bek pakken, blijkbaar werkt dat.” “Ze moet van mijn vent afblijven” zegt Inge dan nog, waarna Maureen naar Merel wijst: “Zeg dat maar tegen haar.” Je hoort het.. the game is ON.

Strijd?

Als het aan Inge ligt is er toch niet zo’m grote strijd als deze teaser aan ons laat zien. In een interview met &C eerder deze week sprak ze al over dit moment: “….Ik heb hard om dat voorstukje moeten lachen met de meiden. Die cocktailparty heeft een heel bijzondere setting, wat je volgende week ook nog wel gaat zien. Er zit een kleine twist aan. Op dat moment staan wij met z’n drieën van een afstand toe te kijken en grappen te maken, daar kwam die opmerking vandaan. Die lijkt dus een stuk serieuzer dan-ie was.”

Wij zitten er klaar voor.. *grabs popcorn*.

OMG! Videoland verrast ons met twee seizoenen van The Bachelor USA