Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 29 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Oei: krijgen deze dames uit De Bachelor ruzie in de volgende aflevering?!

Morgen kunnen we genieten van de achtste aflevering van De Bachelor met Thomas van der Vlugt in de hoofdrol. In deze aflevering zien we dat er diepere connecties (eindelijk!) worden gemaakt. Ook worden er ook banden op het spel gezet. In die vorige aflevering horen we Anna Noëlle zeggen dat Maureen dacht dat de band tussen Thomas en Anna Noëlle zó vriendschappelijk was dat zij naar huis zou gaan.

Aiiii.

Terugblik De Bachelor

In de vorige aflevering van De Bachelor zagen we hoe Anna Noëlle de groepsdate van Indigo kaapt. Anna Noëlle, Yael en Karen gaan zwemmen in een prachtige grot! Ook Inge en Isabella gaan samen op date met Thomas. Verder neemt Thomas Maureen mee op een strandwandeling en gaan ze lunchen op zijn dakterras. Thomas en Maureen zoenen ook op deze date. Na de date komen alle dames naar het strand voor een beachparty. Bij de rozenceremonie moeten we helaas afscheid nemen van Karen.

Anna Noëlle over de ruzie

Na de zevende aflevering van De Bachelor vertelt Anna Noëlle in een interview met &C over de ruzie de ze heeft gehad met Maureen: “Tussen de cocktailparty en de rozenceremonie in gaan we altijd een hapje eten met z’n allen en dan hebben we het over of we denken een roos te gaan krijgen of niet. Iedereen geeft dan voor zichzelf antwoord.”

Ze gaat verder: “Voor deze rozenceremonie zei ik dat ik wel een roos verwachtte, omdat Thomas en ik het leuk hadden gehad en lekker hadden gelachen. Toen zei Maureen dat er wel een kans was dat ik naar huis zou gaan, omdat we misschien te vriendschappelijk waren geweest. Daar had ik niet om gevraagd en sowieso vond ik het niet netjes om dat zo vlak voor de ceremonie tegen mij te zeggen. Het maakte me op dat moment echt onzeker en daar werd ik boos om. Andersom zou ik dat nooit een uur van tevoren tegen haar zeggen.”

Ook kijkers van De Bachelor vonden wat Maureen tegen Anna Noëlle zei niet zo netjes:

Uitgepraat

Gelukkig hebben de twee deelneemsters van De Bachelor het al snel uitgepraat: “Die avond heb ik haar meteen verteld dat ik het niet tof vond. Eerlijkheid vind ik belangrijk, maar je moet wel weten wanneer dat gepast of ongepast is. We hebben het toen half uitgepraat en daar heb ik, heel stom, toen best slecht door geslapen.

“Maar de volgende ochtend kwam ik haar tegen in de keuken, hebben we samen een croissant gegeten en was het weer helemaal goed. Ik was gewoon pissed off, omdat ik dacht: wat is jou bedoeling hierachter?” vertelt Anna Noëlle.

Wij zijn benieuwd of we iets van deze ruzie teruggaan zien morgen in de achtste aflevering van De Bachelor.Wij gaan in ieder geval kijken. https://www.beautify.nl/frederique-miss-nederland/ https://www.beautify.nl/sterrenbeelden-spraakzaam/