Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 22 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Wij weten het zeker: Bachelor Thomas zoent deze blonde dame in de volgende aflevering

Morgen kunnen we alweer genieten van de zevende aflevering van De Bachelor met Thomas van der Vlugt. De wild rose werd vorige week gewonnen door Anna Noëlle en die zou deze aflevering nog wel eens ingezet kunnen worden. Met deze roos kan je een date van een andere dame ‘kapen’. Thomas gaat deze keer op een groepsdate en een één-op-één date. Verder zien we in de preview hoe Thomas zoent met een blonde dame.

Wie is de tweede dame die aan de lippen van Thomas hing?

Vorige aflevering van De Bachelor

In de vorige aflevering van De Bachelor zagen we hoe Ascha, Demi en Maureen de zee in gingen voor een potje.. kitesurfen? Dat ging niet helemaal door, maar ze hebben wel op Thomas zijn rug gehangen en dat vonden ze helemaal niet verkeerd. Ook zagen we dat Merel uitgenodigd werd door Thomas voor een Netflix & chill date. Op deze date zoende de twee ook met elkaar en dat maakt haar de eerste, maar zeker niet de laatste.

Alle dames gingen deze aflevering de strijd aan voor de wild rose in een danswedstrijd. Anna Noëlle won deze bloem en daar is zij errrrug blij mee. Op de cocktailparty haalt Thomas alles uit de kast met een potje Never Have I Ever en zo komt hij meer te weten over zijn dames. Aan het einde van de aflevering van De Bachelor moesten we helaas afscheid nemen van Linde en Demi.

Zoenen

In de vorige aflevering van De Bachelor zoende Thomas en Merel, in de preview voor de aflevering van morgen zien we hoe Thomas een blonde vrouw een kus geeft. De dame die een kus krijgt van Thomas is de populaire Maureen! De 22-jarige is na een roerige periode in Australië in Amsterdam neergestreken om aan haar opleiding te beginnen. Ze houdt van reizen en avontuur en dit is ook wat Thomas zoekt in een vrouw.

Maureen kreeg eerder al de first impression roos én het romantische ritje op een paard, maar daarna verdween ze wat naar de achtergrond. Tot nu dus! We zijn benieuwd hoe de andere dames gaan reageren op de kus en dan vooral Merel. Merel horen we in de preview van de zevende aflevering van De Bachelor zeggen: “Ik weet nou niet of zo’n kusje in mijn voordeel heeft gewerkt.” Het wordt zo te zien en horen een spannende aflevering en we can’t wait.

Deze 16 vrouwen gaan het romantische liefdesavontuur aan in ‘De Bachelor’