Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Life 22 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

De Capri-Sun cocktail is hét drankje dat je deze zomer non-stop wil drinken

De zomer staat bijna voor de deur en wij kunnen niet wachten! Van deze zomer willen we natuurlijk optimaal genieten omdat alles weer kan. Bye bye, lockdown! Wat hoort er nou bij optimaal genieten? Een heerlijke cocktail natuurlijk! TikTok heeft ons geholpen van het vinden van de perfecte zomercocktail. Wij presenteren u: de Capri-Sun cocktail.

Pak de glazen maar alvast uit de kast!

Capri-Sun

We kennen de pakjes frisdrank met het oranje rietje waarschijnlijk nog wel van vroeger. Als kind was Capri-Sun misschien wel je favoriete drankje. Onze favorieten zijn natuurlijk de smaken multi-vitamin en orange. Hoe lekker dit drankje ook is, de ‘adult’ versie van dit drankje is pas echt wat we nodig hebben deze zomer. TikTokkers laten zien hoe je dit drankje maakt en het leuke is dat de combinatiemogelijkheden oneindig zijn.

TikToktrend

Op TikTok laten mensen wat combinaties zien die te maken zijn met Capri-Sun. Ook is er een handige hack, om na het maken van de cocktail je verpakking weer take-way proof te maken. TikTokker @davidandliv laat zien hoe je de cocktail in dezelfde verpakking overal mee naar toe kan nemen:

@davidandliv

Getting ready for this heatwave at weekend like…. #foryoupage #caprisun #cocktail #alcoholmarkers

♬ Black Magic – Jonasu

Je knipt dus eerst de verpakking van je favoriete Capri-Sun in en gooit een beetje van de frisdrank uit het pakje zodat er drank bij kan. Giet de drank waar jij zin in hebt, bijvoorbeeld wodka, in het pakje Capri-Sun. Pak daarna een stijltang en smelt de verpakking weer dicht. Doe de verpakking daarna in de vriezer en laat het voor een aantal uurtjes liggen. Zo krijg je een lekkere koude cocktail!

Smaken

Op TikTok komen genoeg soorten mogelijkheden van mix opties naar voren. Ondanks dat je zelf elke soort mix kan kiezen, helpen we je wat inspiratie te geven door er een aantal op een rijtje te zetten. Zo maakt Tiktokker @cocktails Capri-Sun cocktails met deze mixes: de blackcurrent Capri-Sun met Malibu, blackcurrent Capri-Sun met Peachtree en blackcurrent Capri-Sun met wodka. @drinkerrrrrssssss maakt de cocktail met de multi-vitamin (tropical), strawberry sourz en wodka. Yummmmm.

@cocktails

Would you try this 👀😍@Jessica #cocktails #viral #drinks

♬ original sound – cocktails

@drinkerrrrrssssss

😜😋#fypシ #fyp #foryoupage #summer2021 #summerdrinks #cocktails

♬ Baby Work It – Your Favourite Garçon

Wij gaan de cocktail in ieder geval proberen!

Is wodka Sprite jouw lievelingsdrankje? Dan moet je deze 9 cocktails met Sprite eens proberen