Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 22 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Hoe gaat het nu met hond Leon uit de nieuwste true-crime Bad Vegan?

Sinds 16 maart is Neflix een mini-docuserie rijker en het verhaal is bizar. Deze documentaire heet ‘Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives’ en het gaat over een veganistische restauranthoudster genaamd Sarma Melngailis. Zij trouwt met een mysterieuze man en dan ontspoort de boel. Deze man beweerde namelijk dat hij haar hond onsterfelijk kon maken en je raadt het vast al.. dat ging niet helemaal goed. Los daarvan hebben ze ook nog eens zo’n 2 miljoen euro gestolen. Hoe het nu gaat met Sarma kan je zien in de documentaire maar de belangrijke vraag is natuurlijk: hoe gaat het nu met haar hond Leon?

Bad Vegan

Het restaurant van Sarma in Manhattan was zó populair dat zelfs celebs regelmatig rondhingen in de de vegan keuken. Haar business stortte als een kaartenhuis in elkaar nadat ze een relatie kreeg met Anthony Strangis. Sarma en haar nieuwe man maakten haar werknemers en investeerders zo’n 2 miljoen dollar afhandig om vervolgens op de vlucht te slaan.

Pitbull Leon

Sarma adopteerde haar hond Leon uit het asiel en de twee werden al snel dikke maatjes. Anthony beloofde Sarma dan ook dat hij Leon onsterfelijk kon maken. Kijkers willen dan ook graag weten hoe het nu is met de hond en we hebben goed nieuws voor je! Leon een blije en gezonde viervoeter en hij leeft bij Sarma.

Zij deelt dan ook regelmatig foto’s samen met haar beste vriend op Instagram @sarmamelngailis. Het is niet 100% zeker dat dit het officiele Instagram-account van Sarma is, maar het lijkt er sterk op. Ze post regelmatig en ze plaatst ook persoonlijke dingen:“If you need me for the foreseeable future… will be hiding under covers spooning Leon watching videos of woodchucks.”

Insta-doggo

Ook Leon heeft, net zoals elke moderne hond, zijn eigen Instagram-account genaamd @oneluckyrescuedog. In zijn biografie staat het volgende: “I’m Leon. I live in Harlem with my mom @sarmamelngailis. She adopted me from Sean Casey Animal Rescue in Brooklyn.”

‘Bad Vegan’ is de nieuwste true-crime documentaire en die wil je zien