Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 15 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

OMG: Bachelor Thomas zoent met déze dame tijdens een romantisch onderonsje

Morgen kunnen we alweer genieten van de zesde aflevering van De Bachelor met Thomas van der Vlugt. De strijd om het hart van de bachelor wordt in deze aflevering flink opgevoerd. In deze aflevering wordt de Wild Rose namelijk uit de kast gehaald. Met deze roos kan je een date van een andere dame kapen.

Ook deelt Thomas zijn eerste kus van het seizoen met iemand, maar wie is de gelukkige?

Vorige aflevering van De Bachelor

In de vorige aflevering van De Bachelor zagen we hoe Thomas de dames verraste met ochtendgymnastiek. Dit deed hij omdat hij erachter wilde gekomen hoe de dames er als natural beauty’s uitzien. Aan Beau vertelde de bachelor een tijd terug: “Er stond ochtendgymnastiek op het programma, maar dat wisten ze niet. Toen ben ik stiekem de Hacienda ingegaan en stond ik achter ze. ‘Over vijf minuten gaan we ochtendgymnastiek doen.’ Ik wilde de dames een keer zien zonder het mooie jurkje en de make-up.”

Ook hebben we kunnen zien hoe Thomas, Romy en Frederique naar huis stuurde. Waarbij kijkers vonden dat Frederique een nogal kinderachtige reactie had. Ze liep bij de rozenceremonie naar Thomas toe, zei ‘doei’ en liep zo langs hem heen weg. Ook de dames kregen van Frederique geen afscheid.

Wild rose

In elk seizoen van De Bachelor mag de Wild Rose niet ontbreken. De dames gaan de strijd aan, vorig jaar door te karten en dit jaar door te dansen, om een date te kunnen kapen van een dame met Thomas. Je moet dus maar geluk hebben met je dans skills. Dit is niet eens het spannendste moment van de aflevering van morgen, want Thomas deelt voor het eerst dit seizoen een kus uit. Met wie?

Merel

Jaaa, Thomas zoent met de 26-jarige Merel. De Amsterdamse is bijna afgestudeerd als tandarts en daarnaast is ze te vinden op het hockeyveld. Klinkt wel als een goede match voor Thomas, maar de teaser geeft ons veel vraagtekens. Je hoort de bachelor zeggen: “klein kusje dan” en je ziet hoe hij Merel een kus geeft. Daarna hoor je Rick Brandsteder zeggen: “En dat is niet zonder gevolgen.” Om de cliffhanger nog groter te maken zien we Thomas daarna huilend zitten, hij zegt: “Ga ik haar hart breken?” Zou dit over Merel gaan? Gelukkig zullen we hier snel genoeg achterkomen. Gaan jullie kijken? Wij wel!

Deze 16 vrouwen gaan het romantische liefdesavontuur aan in ‘De Bachelor’