Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 9 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Videoland deelt hilarische beelden van Thomas van De Bachelor die per se de vrouwen zonder make-up wilde zien

Vandaag kunnen we alweer genieten van de vijfde aflevering van De Bachelor met Thomas van der Vlugt. In deze aflevering verrast Thomas de dames met ochtendgymnastiek. Omdat hij de dames echt moest zien te verrassen, probeerde hij ongezien de Hacienda binnenkomen.

En dat deed hij op een slimme manier.

De Bachelor

Thomas, bekend van onder andere StukTV, gaat het grote liefdes-avontuur aan. Hij wil graag settelen en hij hoopt dan ook een vriendin te vinden via dit programma. Wat zoekt de bachelor in een vrouw? “Ik hou van een natural beauty, niet teveel poespas, niet te veel make-up, iemand die normaal is, net zoals ik,” zei hij. Hoewel Thomas er veel zin in had om mee te doen aan dit programma, vond hij het ook erg spannend. Hij vertelde een tijdje terug nog aan Shownieuws: “Ik ga daar natuurlijk alles uit handen geven. Normaal heb ik zelf de regie en ben ik betrokken, nu zit ik zelf in een programma. Ik denk wel dat het heel leuk gaat worden.”

Ochtendgymnastiek

Bijna een maand terug was Thomas te gast bij Beau. Hier vertelde hij hoe hij erachter is gekomen hoe de dames er als natural beauty’s uitzien. Aan Beau vertelt de bachelor: “Er stond ochtendgymnastiek op het programma, maar dat wisten ze niet. Toen ben ik stiekem de hacienda ingegaan en stond ik achter ze. ‘Over vijf minuten gaan we ochtendgymnastiek doen.’ Ik wilde de dames een keer zien zonder het mooie jurkje en de make-up.”

Achter de schermen

Zonder dat de dames het merken, komt Thomas de villa binnen en dat doet de bachelor op deze manier:

“Ik lig nu in de achterbak, want ik probeer ongezien de hacienda van de vrouwen binnen te komen. Want ik ga ze verrassen met ochtendgymnastiek. Ik ben gewoon benieuwd hoe de dames zijn als ze niet weten dat ik kom. Dan zijn ze niet helemaal opgetut en opgemaakt. Ik ben heel benieuwd hoe ze dit gaan vinden”, zegt hij met een big smile. Wil je weten hoe de dames op deze verrassing reageerden? Kijk dan nu aflevering 4 van De Bachelor op Videoland.

OMG: hier kan je de Mexicaanse villa uit De Bachelor boeken