Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Reizen 1 mrt 2022
Leestijd: 1 minuut

OMG: hier kan je de Mexicaanse villa uit De Bachelor boeken

Morgen kunnen we alweer naar de vierde aflevering van De Bachelor kijken. LEUK! Het programma speelt zich dit jaar af in het prachtige Mexico. Het stulpje waar Thomas verblijft is prachtig, maar het onderkomen van de dames is zo mogelijk nóg veel mooier. Goed nieuws: je kan deze villa namelijk gewoon huren!

Leuk vakantieadresje?

Locatie van de villa

Locatie van ‘De Bachelor’-villa is Celestún Natural Reserve, een nationaal park. Dat betekent dat er in de buurt van de villa genoeg te zien is. Daarnaast is het 45 minuten rijden van de grote stad Mérida. In deze stad is het centrum de hele zondag auto-vrij. De bevolking danst en zingt dan op straat en dit is dus ook zeker een plek die je wil bezoeken.

De Bachelor-pad

De villa heet Hacienda Tacubaya en is een verblijf tussen oude ruïnes. Het gebouw laat de mooie oude Mexicaanse architectuur zien en daarbij zorgen de natuur, omgeving en luxe voor een prachtige ervaring. De grootste kamer heeft hele hoge ramen, waardoor net net lijkt alsof je in de natuur slaapt. De hele hacienda is te zien vanaf het zwembad. “De afgelegen meditatieruimtes en de charmante negentiende-eeuwse handgeschilderde stencils in het hoofdgebouw maken deze hacienda tot een bijzondere bestemming, perfect voor een ontspannen en rustgevend verblijf”, is op de website van het verblijf lezen.

Alleen de foto’s zeggen al genoeg over de prachtige omgeving en sfeer van het verblijf. Wij zien in ieder geval al genoeg plekken om een fotoshoot te houden, maar ook om echt tot rust te komen:

De Bachelor villa
Private Haciendas
De Bachelor villa
Private Haciendas
De Bachelor villa
Private Hacienda Private Hacienda

De prijs van het verblijf moet je aanvragen, Klik hier om naar de website van het verblijf te gaan.

Boeken maar: dit huis uit Sex Education staat te huur!