Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 15 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Lil Kleine verlaat na twee weken lachend de gevangenis

Lil Kleine is weer op vrije voeten. De rapper verliet vandaag lachend de gevangenis. Vorige maand werd Lil Kleine opgepakt wegens verdenking van mishandeling van zijn verloofde Jamie Vaes. Op een video was te zien hoe rapper Lil Kleine zijn vriendin Jaimie Vaes aan haar haren naar buiten sleurt. Ook zag je hoe hij haar hoofd tussen de deur van de auto klemt. Het filmpje was vrij donker, dus je zag geen details, maar je zag genoeg om te weten dat het foute boel was.

Nu is de rapper na twee weken in de cel weer vrijgelaten.

Lil Kleine

De eerste keer dat Lil Kleine werd opgepakt zat hij drie nachten in de cel. Het Openbaar Ministerie was het hier niet mee eens en ging in beroep. Volgens hen waren er genoeg redenen om hem langer vast te houden. Daarom moest de rapper voor twee weken langer de cel in. Die twee weken zijn nu om.

Lachend

Op beelden van RTL Boulevard zien we hoe Lil Kleine lachend de gevangenis verlaat. Zijn spullen heeft hij meegekregen in een vuilniszak. Op de vraag hoe het gaat en waar hij nu heengaat geeft Lil Klein geen antwoord. Hij loopt lachend naar de auto die klaarstaat, stapt in en we zien hoe de auto wegrijdt.

Twitter

Al eerder gingen mensen op Twitter los dat Lil Kleine gecanceld moet worden door radiostations en bijvoorbeeld Spotify.

Ook nu hebben mensen op Twitter genoeg te zeggen over de vrijlating van de rapper en vooral over de gezichtsuitdrukking die hij had op het moment hij dat het cellencomplex verliet. Dit schiet bij veel mensen het verkeerde keelgat in.

De rapper mag nu de inhoudelijke behandeling van de strafzaak ‘buiten’ afwachten. Welke voorwaarden hem eventueel zijn opgelegd, is niet bekend.

Whut: Lil Kleine gespot met deze Love Island-deelneemster