Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 16 mrt 2022
Leestijd: 1 minuut

De Vlaamse versie van Wie is de Mol? is zo mogelijk nóg spannender en op deze datum begint het

Nu we éindelijk weten wie de Mol was (je leest ‘t hier!) moeten we even afkicken van dit intrigerende spelprogramma. Gelukkig produceren onze zuiderburen een zo mogelijk nóg interessanter seizoen en we gaan je uitleggen hoe dat komt. Ook begint dat seizoen bijna dus je hoeft nog maar heel even te overleven zonder #WIDM.

De Mol

Ook in België gaan ze op zoek naar die ene verrader genaamd De Mol. Het spel werkt het zelfde als in Nederland: tien kandidaten spelen spellen voor geld, maar 1 van hen is een saboteur. Toch is er één groot verschil.. in België doen er namelijk onbekende Vlamingen mee. Niks geen zangers, acteurs, atleten of cabaretiers, nee, ‘t zou gewoon je buurman kunnen zijn. Dit jaar reizen bijvoorbeeld een een 26-jarige leerkracht, een 19-jarige student, een 51-jarige opticien en een 32-jarige rechercheur naar de Canarische eilanden om daar deel te nemen aan deze unieke zoektocht.

Emma’s Molumn #9: Dit zijn de belangrijkste hints uit de laatste aflevering

Opdrachten

Ook spelen deze onbekende Vlamingen veel spellen om zo dichter bij de Mol te komen. Ze verdienen geld én troeven en er is ook genoeg ruimte om te mollen. De vaste kijkers vinden deze spellen zelfs spectaculairder dan bij ons in Nederland en daar zijn wij het helemaal mee eens. We zullen je wat voorbeeldjes uit vorige seizoenen geven: zo zijn de kandidaten een keer begraven in een grafkist onder de grond en in een ander seizoen werd de Mol pas gekozen terwijl het spel al begonnen was. WHUT? Wij verwachten dan ook heel erg veel. Bekijk de teaser hieronder:

Het seizoen van De Mol start op zondag 20 maart en goed nieuws, want het is kort daarna ook te zien op NPO Start! Geen gehannes met VPN-verbindingen dus.

20 grappige vragen om je vriendinnen nóg beter te leren kennen