Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 14 feb 2022
Leestijd: 3 minuten

Lil Kleine wederom aangehouden voor mishandeling Jaimie maar nu is er bewijs

Gisteravond verscheen er een zeer verontrustende video op het juicekanaal van @lifeofyvonne. Op de video is te zien hoe rapper Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes aan haar haren naar buiten sleurt en hoe haar hoofd tussen de deur van de auto wordt geklemd. Het filmpje is vrij donker dus je ziet geen details, maar je ziet genoeg om te weten dat dit foute boel is.

Lil Kleine opgepakt na mishandeling Jaimie Vaes

Het gaat om beelden van zaterdagavond, gemaakt op de Prinsengracht in Amsterdam. Yvonne laat weten: “Ik wil dit posten omdat ik denk het tijd vindt voor Jaimie om afscheid te nemen, omdat deze situatie voor haar en haar zoontje niet meer veilig is.”

Yvonne gaat verder: “Het is niet helemaal duidelijk wat de aanleiding was van deze mishandeling, maar volgens een spion is Jaimie met haar zoontje voor de zoveelste keer op straat gezet zonder spullen. Jaimie heeft zelf geen auto, geen huis en geen geld. Ik heb wel begrepen dat ze op dit moment in goede handen is. Zoontje Lío was op dit moment binnen in het huis. Hij zat dus niet in de auto.””

Life of Yvonne Lil Kleine
Bron: @lifeofyvonne

Heel Nederland reageert

Dat veel mensen geschrokken zijn van de video, is wel duidelijk. #lilkleine was binnen de kortste keren trending op Twitter en ook veel BN’ers lieten van zich horen. Zo schrijft Jim Bakkum in zijn Instagram Story: “Even voor álle duidelijkheid: wat een vrouw ook tegen je zegt en hoe kwaad ze je ook maakt, fysiek blijf je te allen tijde met je poten van haar af. Ik was echt in shock na het zien van deze beelden, wat een disrespect naar in het algemeen de vrouw, maar in dit geval naar de moeder van je kind. Kappen man…”

Tv-chef en presentatrice Miljuschka Witzenhausen laat ook van zich horen: “Mijn maag draaide net om bij het kijken van de beelden bij Life of Yvonne. Een heftige mishandeling van Jaimie Vaes door Lil’ Kleine. We kunnen dit niet ontzien. Vorige keer wisten we het. Maar hadden we geen beelden van het moment. Nu zien we het. Ik hoop zo dat dit goed en snel eindigt. Want dit is niet ok.”

Twitter

Veel andere mensen hopen dat Lil Kleine gecanceld wordt door radiostations en bijvoorbeeld Spotify.

Zo, da’s duidelijke taal. Ook namen veel mensen het op voor Jaimie door te reageren onder haar Instagramfoto’s. Ze hopen dat ze nu eindelijk al haar spullen pakt en voor altijd weggaat bij haar vriend. Inmiddels zijn alle reacties op haar kanaal uitgeschakeld. Ook Lil Kleine heeft zijn reacties tijdelijk uitgezet.

Bron: @fawrynotsawry

Wij hopen dat Jaimie inmiddels veilig is en wensen haar en zoontje Lío heel veel sterkte.

Lil Kleine komt met nieuw album ‘Ibiza Stories’ en hij doet opmerkelijke uitspraak over Jaimie Vaes