Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 28 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Lil Kleine komt met nieuw album ‘Ibiza Stories’ en hij doet opmerkelijke uitspraak over Jaimie Vaes

Weet je nog? Vorig jaar zomer? Rapper Lil Kleine en Jaimie Vaes waren samen op Ibiza en het leek niet helemaal goed te gaan tussen de twee. Zo zouden ze knallende ruzie hebben gehad maar zelf hebben ze daar nooit heel veel over losgelaten. Op het nieuwe album van Lil Kleine genaamd ‘Ibiza Stories’ doet de rapper een boekje open over die lastige periode.

Ibiza Stories van Lil Kleine

Vorig jaar gingen er foto’s rond van een verwonde Jaimie. Zij en haar vriend Jorik (de echte naam van Lil Kleine) zouden flinke ruzie hebben gehad en Jorik werd kort daarna gearresteerd door de Spaanse politie. Jaimie zou haar vriend hebben aangegeven en hebben gezegd dat “ze geslagen werd.”

Goed nieuws: er komt een tweede seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane

Jorik en Jaimie vertelden na het incident dat er niks gebeurd was en dat de veelbesproken bruiloft nog steeds op het programma stond. In het nummer ‘Ibiza Stories’ rapt Lil Kleine deze teksten: “Ik hield van je, maar ik haat je nu” en “Shit, je was van mij en ik van jou. Maar laat ze weten allemaal, ik mis mijn vrouw.” Dit klinkt niet alsof er toen niks aan de hand was..

Openhartig

Ook laat Jorik eindelijk wat los over het geweldsincident: “Niet fysiek, maar mentaal was ik een marteling” Ook lijkt hij een Jaimie een kleine steek onder water te geven met de tekst: “Wonden die je niet kan helen schat, die bloeden dood.” Hij geeft dus een aantal antwoorden, maar die roepen ook weer extra vragen op.

Het is nog steeds onduidelijk of het koppel bij elkaar is, of niet. Soms plaatsen ze weer een gezellige foto op social media.. om elkaar een dag later weer te ontvolgen. Wij snappen er niks meer van. Uit het nummer ‘Over’ blijkt dat Jaimie waarschijnlijk twijfelt aan de relatie: “Ik vraag je: weet je zeker, is het over? Het liefst heb ik jou nog om me heen.”

Lil Kleine en Jaimie Vaes vieren samen Halloween: hoe zit het tussen die twee?!