Demi Rutten
Demi Rutten Life 18 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Goed nieuws: er komt een tweede seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane

Jaimie Vaes kennen we natuurlijk als de verloofde van Lil’ Kleine en influencer. Ze kreeg ook nog eens haar eigen serie, genaamd Jaimie: In The Vaes Lane, op Discovery+. Die serie bleek een groot succes te zijn voor de streamingdienst, en Jaimie Vaes heeft nu aangekondigd dat er een tweede seizoen komt.

Haar vrienden Estelle Cruijff en Koen Kardashian maken de serie om te gieren.

Tweede seizoen Jaimie: In The Vaes Lane

In de serie Jaimie: In The Vaes Lane volgen we de 31-jarige Jaimie Vaes, verloofde van Lil’ Kleine en influencer, in haar luxeleven. Ook vrienden Estelle Cruijff en Koen Kardashian zijn te zien in de serie, die te bekijken is op Discovery+.

Eerder dit jaar was het eerste seizoen van de serie te zien, en dit was een groot succes voor de streamingdienst Discovery+. Jaimie laat nu dan ook op haar Instagram-account weten dat seizoen 2 officieel bevestigd is. Superleuk nieuws!

Bruiloft

In de serie volgen we Jaimie in haar riante leven en haar weg naar haar huwelijk met verloofde Lil’ Kleine. Al kan het zomaar zijn dat deze weer wordt uitgesteld. Eerder zat het het stel al niet mee en moesten ze hun bruiloft verplaatsen door de coronamaatregelen.

Jaimie hoopt met haar serie Jaimie: In The Vaes Lane meer diepgang te laten zien als het om haar leven gaat, naast alle oppervlakkige glamour die te zien is op Instagram.

Wanneer we van het tweede seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane kunnen genieten, is nog niet bekend. Wel wordt het seizoen dus weer uitgezonden op de streamingdienst Discovery+. We weten niet van jou, maar wij gaan zeker kijken. 😉

Meer reality-tv nieuws