Demi Rutten
Demi Rutten Life 14 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Love is in the air: er komt een derde seizoen van Love Island US- en het krijgt Big Brother vibes

Krijgen we ooit genoeg van reality-tv? Nee, zeker niet. En gelukkig blijven er ook nieuwe programma’s komen voor ons om van te genieten. Dat we van Love Island, zowel de Engelse als Nederlandse, houden is geen geheim. Maar wist je al dat er ook een Amerikaanse versie is? Er zijn al 2 seizoenen van Love Island US en seizoen 3 is onderweg. Wij vertellen je er alles over.

Inclusief alle drama, op zijn Amerikaans natuurlijk.

Er komt een derde seizoen van Love Island US

Love Island krijgt binnenkort een nieuw seizoen in Nederland, en deze zomer is de Engelse editie ook weer terug na een jaar afwezigheid door het corona-virus. Maar wat kunnen we doen om onszelf tot die tijd te voeden met onze dagelijkse dosis reality-tv?

Nou, we kunnen ons vermaken met de Amerikaanse versie van Love Island. Ja, die is er echt. Er zijn 2 seizoenen van Love Island US, en een derde seizoen is in januari van dit jaar aangekondigd.

Love Island US is gebaseerd op het Engelse concept zoals we het kennen: knappe, single mensen in een mooie villa die daar de liefde zoeken. Beide seizoenen zijn te zien op Videoland.

Ze bestaan wel uit minder afleveringen dan we gewend zijn, namelijk 22 en 30 afleveringen. Maar die zijn wel gevuld met typische Amerikaanse drama en showbizz.

Seizoen 3

Het derde seizoen zal worden opgenomen in Hawaii (hallo vakantie vibes), en zal hoogstwaarschijnlijk een element van een andere reality-show krijgen.

Er is namelijk bekend gemaakt dat bij het derde seizoen er een livestream optie komt om de Islanders 24/7 te kunnen volgen, net als bij Big Brother. Hoe leuk is dat? Nog meer content om van te genieten!

Wanneer het derde seizoen van Love Island US precies uitgezonden zal worden, of wanneer wij het in Nederland kunnen kijken, is nog niet bekend. Het seizoen zal waarschijnlijk wel weer op Videoland verschijnen.

Lees ook: Wil je weten: Dit is de nieuwe Bachelor- en het is een bekende