Demi Rutten
Demi Rutten Life 11 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Wil je weten: Dit is de nieuwe Bachelor- en het is een bekende

Wat hebben we vorig jaar genoten van The Bachelorette met Gaby Blaaser op Videoland. Dat er een nieuw seizoen zou komen, werd al eerder over gespeculeerd. Maar nu lijkt het echt zo ver. Videoland plaatste vandaag een video op hun Instagram-pagina, en daaruit is al op te maken wie de nieuwe Bachelor (ja, het is dit keer een man) is.

Hopelijk kunnen we heel snel gaan genieten van dit nieuwe seizoen.

Dit is de nieuwe Bachelor

The Bachelorette was vorig jaar een hit op Videoland. Alle drama met Gaby Blaaser en haar single boys zorgde voor hoge kijkcijfers, en zelfs nu hebben we het er nog regelmatig over. Er werd al langer gepraat over of er nog een seizoen zou komen, en dat lijkt nu werkelijkheid te worden.

Videoland plaatst namelijk vandaag een post op hun Instagram-pagina, waarin een roos te zien is die door een hand (met een persoon eraan natuurlijk) wordt opgepakt. En onze favoriete roddelkanalen, Fawry Not Sawry en Love Reality NL, hebben deze video meteen tot in de puntjes uitgepluisd.

Bekende hand

Op de hand die deze roos pakt is namelijk heel vluchtig een tatoeage te zien. Het is een soort streep op de duim. Onze roddelkanalen zijn op onderzoek gegaan en kwamen al snel uit bij degene die precies die tatoeage heeft, namelijk Tony Junior.

De ex van Maan is dus de nieuwe Bachelor. Een officieel statement van RTL, Videoland of Tony is er nog niet, maar door dit bewijs is het al zo goed als een feit.

Opnames

Wanneer zijn seizoen van The Bachelor uitgezonden gaat worden, is nog niet bekend. Ook weten we nog niet hoe het staat met opnames en je eventueel opgeven als single (als je Tony ziet zitten, is dit natuurlijk je kans).

Wij houden je in ieder geval op de hoogte. We weten niet van jou, maar wij kunnen niet wachten tot we kunnen kijken naar dit seizoen van The Bachelor. 😉

UPDATE: Tony Junior heeft ondertussen op zijn Instagram-pagina bevestigd dat hij inderdaad de Bachelor is. In het filmpje zien we Tony, die zegt ‘Ik zoek geen flirt, ik zoek de vrouw waar ik 100 meer kan worden’.

Zijn ex maan reageert op de post met ‘OH MYYYY’, waarop Tony weer reageert ‘De lat ligt hoog hoor… door jou!’. Super lief! Je kunt je hier opgeven als kandidate.

Lees ook: Wil je weten: is dit de tweede deelnemer van Ex On The Beach: Double Dutch?